2777
2789

کسی که لذت محبت و‌انس با خدا و به خدا رو‌چشیده کاملا دنیاش با دنیای ادم های مادی و دنیا پرست فرق میکنه امام علی در مورد اینجور افراد میفرماید بدن های این افراد در بین افراد دنیایی است امام دل های انها در عالم ملکوت و‌با ملکوتیان است ادم‌وقتی حالات ملکوتی داره به لذت های بینهایت وصل هست فقط افرادی که از لذت های ملکوتی به دور هستند افسرده میشن و کل لدت های دنیا رو در همین چند تا لذت مادی دنیایی میدونند دقیقا مثل کسی که تو‌ عمرش غذایی جز نان نخورده براش سخته درک لذت کسی که هر روز رستوران میره و‌ چلو‌کباب میخوره بعضی چیز ها گفتنی نیست باید حتما مزه اون رو‌چشید 

مثلا کسانی که تا حالا لذت گریه بر امام حسین درک نکردند فکر میکنند گریه برا امام حسین باعث غم میشه ولی کسانی که اون‌حس حال گریه بر امام حسین و شادی درونی بعدش رو‌ چشیدند میفمهند چقدر ارامش روحی و‌شادی میاره و‌اینها هیچ راهی نداره جز اینکه ادم‌خودش این لدت ها رو‌بچشه تا به ماهیت اونها پی ببره  وگرنه با بحث‌کردن نمیشه این ها رو‌به کسی فهموند مثل اینکه بخوای با صحبت کردن به لذت چلو‌کباب رو‌توضیح بدی شدنی نیست 

من یبار چندتا قطره اشک برای امام حسین گریه کردم بعدش انقددددد خوشحال شدم کم مونده بود پاشم برقصم😂

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یبار چندتا قطره اشک برای امام حسین گریه کردم بعدش انقددددد خوشحال شدم کم مونده بود پاشم برقصم😂

دقیقا حال بعد روضه، سبکی و پرواز 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

به خاطر اینه غمای مادی رو میشوره

در واقع دل آم رو میشوره و پاک میکنه

دلای ما از دنیازدگی خیلی تیره شده علت غمهامون هم همینه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یک شب حس کردم دم دم اذون صبح بود...صدای اذون می‌آمد خود به خود از خواب بیدار شدم...یک‌حس وصف نشدنی داشتم...تا به حال اون حس رو تجربه نکرده بودم

یک‌حس بی نظیری بود...انگاری توی اون لحظه و در اون مکان تنها کسی که خدا داشت نگاش میکرد من بودم...

نمی‌دونم چطوری منظورم رو برسونم اما اسی درست میگی لذت های معنوی خیلی خیلی دلنشین تر از لذت های مادی هستن🥺

من وقتی میرم تو طبیعت واقعا حس معنوی میگیرم،انگار تو تک تک اون زیبایی ها خدارو میبینی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

واقعا حلوای تنتنایی تا نخوری ندانی.

مثلا کسی که یه ازدواج خوب داشته باشه و دلخوشی های زندگی مشترک را چشیده باشه با کسی که مجردی هست خیلی فرق داره. با مثلا در زمان جنینی که داخل رحم مادر بودیم فکر میکردیم بهترین جای دنیاست آزمون محافظت میشد در آرامش بودیم و غذا در اختیار مون بود ولی بعد که به دنیا میای میفهمی دنیا چقدر بزرگه و فقط به رحم مادر مون ختم نمیشه.

یک شب حس کردم دم دم اذون صبح بود...صدای اذون می‌آمد خود به خود از خواب بیدار شدم...یک‌حس وصف نشدنی د ...

میدونین اون زمان خیلی از نظر معنوی ارزشمنده چرا؟(بهش میگن زمان سحر) و میگن اون زمان سعی کنین بیدار باشین عبادت کنین حتی اگه عبادت هم نکردین بیدار باشین

چون اون زمان، زمانیه که امام زمان(عج) دعا میکنن و هرکسی بیدار باشه دعای امام در وجود اون ادم اثر میکنه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
مردم فک میکنن راه ارتباط با خدا گریه زاری برای اهل بیت واقعا چ دیدگاه مسخره ای خدایی ک با اشک و ناله ...

خدایی که رفع عطش را در آب گذاشته رفع گرسنگی را در غذا، دو عالم هم برای نور اهل بیت خلق کرده.

مردم فک میکنن راه ارتباط با خدا گریه زاری برای اهل بیت واقعا چ دیدگاه مسخره ای خدایی ک با اشک و ناله ...

اگر شما خودت اون حال ها رو‌ برید درک کنید خودتونم گریتون میگیزه چون اون لحظه از شدت لذت گریه میکنید خیلی ها فمر میکننند هنه‌گریه ها از غمه بر عکس گریه های معنوی از شدت لذته و‌تز شدت محبت فقط ادم باید بچشه