2777
2789
عنوان

کسانی که لذت های معنوی و لذت انس با خدا رو هیچ وقت نچشیدند

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 42 پست
من یبار چندتا قطره اشک برای امام حسین گریه کردم بعدش انقددددد خوشحال شدم کم مونده بود پاشم برقصم😂

کاش یه بتر بیایید تو‌مجلس روضه و بعدش رفتار ادمای بعد از روضه رو ببینید که چقدر شاد و شنگول هستند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردم فک میکنن راه ارتباط با خدا گریه زاری برای اهل بیت واقعا چ دیدگاه مسخره ای خدایی ک با اشک و ناله ...

کار ائمه معصوم‌ما که تو سحرگاه اشک میریختن و باخدا مناجات میکردن مسخره بوده؟

شاید شما خیلی چیزارو درک نکردی

دلیل نمیشه مسخره باشه

کاربر آقا

مردم فک میکنن راه ارتباط با خدا گریه زاری برای اهل بیت واقعا چ دیدگاه مسخره ای خدایی ک با اشک و ناله ...

راه نزدیک شدن به خدا، فقط گریه زاری برای اهل بیت(ع) نیست

دین گزینشی نیست عزیز، همشو باید تابع باشی و قبول کنی، بنده باشی

اما گریه برای اهل بیت(ع) خیلی مقدسه، و خیلی اثر گذار

آدم رو از دنیا زدگی دور میکنه

حالا ایرادی داره که به نظر شما مسخره میاد؟ آسیبی به شما میزنه؟

اینم که میگید مردم فکر میکنن، مردم فکر نمیکنن، این حرف خود دینه

روایات صریح داریم که اشک برای اهل بیت(ع) و امام حسین(ع) باعث بخشیده شدن گناهان میشه. 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
میدونین اون زمان خیلی از نظر معنوی ارزشمنده چرا؟(بهش میگن زمان سحر) و میگن اون زمان سعی کنین بیدار ب ...

نمی‌دونستم ممنونم که منو در اطلاع گذاشتین🫠🫂

آرزومه یک بار دیگه اون حس رو تجربه کنم...خیلی خوب بود🥺💙

یادمه شبش کف زمین افتاده بودم گریه میکردم امان زمان رو صدا میزدم...بعد از شدت گریه خوابم برد دم دم های اذون یهویی بیدار شدم...اون حس بی نظیر بود

اره فهمیدیم شمام مومنی بسه

ایشون گفتند من مومن هستم؟!

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
راه نزدیک شدن به خدا، فقط گریه زاری برای اهل بیت(ع) نیستدین گزینشی نیست عزیز، همشو باید تابع باشی و ...

مداومت بر اشک بر سیدالشهدا باعث باز شدن چشم برزخی میشه

بزرگی‌میگفت طی الارض و طی السماء وطی الزمان کمترین چیزهایی هست که با مداومت بااشک برسیدالشهدا بدست میاد

کاربر آقا

نمی‌دونستم ممنونم که منو در اطلاع گذاشتین🫠🫂آرزومه یک بار دیگه اون حس رو تجربه کنم...خیلی خوب بود🥺 ...

خواهر، پس بیدار نشده بودین، بیدارتون کرده بودن🤍

نماز شب هم امتحان کنید، لذت و شیرینی داره غیرقابل وصف

آره ممنونم امتحانش میکنم😍🫂

التماس دعا🥰

لذت هاي معنوي رو درك نكني دنبال دنيا ميري تا شاد بشي مثل گرفتن 

جشن هاي الكي باي باي پي پي يا تعيين جنسيت يا ....

نميفهميم چيكار كنيم  شاد باشيم روز ب روز هم افسرده تر هستيم

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

من وقتی میرم تو طبیعت واقعا حس معنوی میگیرم،انگار تو تک تک اون زیبایی ها خدارو میبینی

تو طبیعیت، زیبایی های خلقت خدا و شگفتی های آفرینشش رو میبینیم و این یاد خداست، پس این هم لذت معنوی داره

اما فقط یادآوره، ایجاد کنندگی نداره، پس اثرش ماندگار نیست

فراموش و‌ پاک میشه

لذت معنوی که استارتر ارش حرف میزنند درباره ارتباط خاص با خدا و اهل بیت(ع) هست

مثل نماز و واجبات

بعدش هم کارهایی مثل گریه برای اهل بیت(ع)، این کارها اثر دارند و ماندگار

وجود انسان رو از سیاهی ها میشورند.

اون‌حس با این حس فرق میکنه

این حسی ک میگیدم تجربه داشتم خیلی توی مراسمای مذهبی قبلا گریه میکردم اما راستش من از طبیعت حس بهتری میگیرم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡