2777
2789
عنوان

اونایی که خودکشی میکنن از همه بدبخت ترن نه خدا دلش میسوزه براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 85 پست
چی گفته بود

که این افراد دچار جنون لحظه ای میشن و...

در کل مطمئن هستم وقتی درباره این موضوع حرف می زد هرگز فکر نمی کرد خودش این جور جوان و زیبا به خاک سپرده بشه

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

کی گفت این حرفا صرفا برا منه؟این یه نظریه کلیه برا اونایی که خودکشی میکنن

اینم صرفا نظریه ی ثابت شده برای کسایی که این حرف رو قبول میکنن و انجام دادن یا قصد دارن 

اگر فکر خودکشی داری بدون تنها بنده ی خدایی که میتونه کمکت کنه یک روانپزشک خوبه 

نه اون عمل وحشتناک که خودتو به این وضع بندازی 

خداوند مهربان دلش برات سوخته بهت عقل داده 

خدا اگر درد بده درمانم میده 

درمانشم رفتن پیش روانپزشک و تلاش خود و اراده ی خود اون فرد برای بهتر شدن زندگیشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم صرفا نظریه ی ثابت شده برای کسایی که این حرف رو قبول میکنن و انجام دادن یا قصد دارن اگر فکر خودک ...

حرف شما درسته البته همه دردا درمان ندارن

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

طردشون نگرده

گفته جواب این عمل جهنمه

پس اگر جهنم رو نمیخوای باید تلاش کنی نری سمتش

اگر افسردگی داری حلش کنی

اگر وضعیت زندگیت خرابه صبر کنی توکل کنی

اون خیلی راهکارها بهت داده دیگه مردم انجام نمیدن اون چکار کنه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

درمان نیست ولی تحمل و پذیرش انسان هست

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

روح آدم ها مثل بدنشون میتونه مریض بشه و راه و درمان داره باید از خودت مراقبت کنی و پیش فردی بری که کمک ات کنه 

خیلی وقت ها جهان و تیره و تار میبینی 

ولی اینا همش تفکرات خودته و حقیقت نیست 

همیشه یک امید هست 

و خداوند اونجا که مهربانی اش رو به رخ میکشه 

با دادن اون امید به قلبت فقط اگه دنبالش بگردی 

و دنبال درمان شدن روحت بری

درمان نیست ولی تحمل و پذیرش انسان هست

نه والا یه موقع میبینی مرگه اخرش اونم تو جوونی

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

که این افراد دچار جنون لحظه ای میشن و...در کل مطمئن هستم وقتی درباره این موضوع حرف می زد هرگز فکر نم ...

ببین کسی که اینکارو میکنه مدتهای زیادی بهش فکر کرده به صطلاحا دودوتاچهار تای خودشو کرده که نتیجش شده اون تصمیم ..تصمیم یه روزه دو روزه نیس

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
نه والا یه موقع میبینی مرگه اخرش اونم تو جوونی

راجب نویسنده کتاب نابخردی های پیش بینی پذیر بخون

زندگی جانبازان درجه های بالا رو بخون

کتاب سیلی واقعیت رو بخون

یکم دیدت به زندگی و آدم ها باز میشه

علت اینکه تنها راه حل رو تو مرگ می‌بینیم بخاطر نداشتن اطلاعات و تجربه و ... است

وگرنه این دنیا با این گستردگیش برای همه جا داره

اینم صرفا نظریه ی ثابت شده برای کسایی که این حرف رو قبول میکنن و انجام دادن یا قصد دارن اگر فکر خودک ...

دوستم پیش روانپزشکم رفت میدونی داروش چیه؟ داروی ارامبخش وبیخیالی که کل روز میخوابید..اینم شد زندگی؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

روح آدم ها مثل بدنشون میتونه مریض بشه و راه و درمان داره باید از خودت مراقبت کنی و پیش فردی بری که کمک ات کنه 

خیلی وقت ها جهان و تیره و تار میبینی 

ولی اینا همش تفکرات خودته و حقیقت نیست 

همیشه یک امید هست 

و خداوند اونجا که مهربانی اش رو به رخ میکشه 

با دادن اون امید به قلبت فقط اگه دنبالش بگردی 

و دنبال درمان شدن روحت بری

خیلی از درد ها درسته درمان ندارن ولی بخشی از تکامل یافتن ما انسان هاست تا بهتر بشیم بتونیم قوی تر بشیم 

همیشه میگن دردی که نو نرو نکشه قوی ترت میکنه 

با تحت درمان قرار گرفتن صبرت بیشتر میشه و قدرت تحمل ات 

و حتی شاید اون ابر های تیره ای که الان میبینی رو دیگه نبینی و زندگیتو و اتفاقای زندگی رو از یک زاویه دیگه ببینی

طردشون نگردهگفته جواب این عمل جهنمهپس اگر جهنم رو نمیخوای باید تلاش کنی نری سمتشاگر افسردگی داری حلش ...

ببین گاهی معنای کلمه صبر عوض میشه صبر رو جای زجر میبینن کلا صبر برابر زجر