2777
2789
عنوان

اونایی که خودکشی میکنن از همه بدبخت ترن نه خدا دلش میسوزه براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 85 پست
واقعا دلم به حال خودم میسوزه امیدوارم تو مثل من نباشی

من خیلی بدتر توام خیلی زیاد

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😔😔😔شاید فقط یه جرئت کم داریم توزندگی

نمیدونم عزیزم 

خیلی دلم پره 

یه عده لجن زندگیمو به آتیش کشیدن توی هر نفسم سوزش سینه ام رو حس میکنم زورم بهشون نرسید 

زور خدا میرسید ولی کاری نکرد این همه دعا کردم التماسش کردم نذاره بدبختم کنن ولی کاری نکرد 

با همه ی اینا ولی بازم بهش امید دارم من به همین امید زنده ام که یه روز نابودیشونو ببینم

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
من خیلی بدتر توام خیلی زیاد

توهم شبا تو اتاقت راه میری تا پاهات از خستگی دیگ جون راه رفتن نداشته باشه؟؟ تا فقط فکر خودکشی و عذاب این زندگی دیووانت نکنه؟؟ البته من خیلی زود خودمو خلاص میکنم مگه یه قلب از چیه

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

نمیدونم عزیزم خیلی دلم پره یه عده لجن زندگیمو به آتیش کشیدن توی هر نفسم سوزش سینه ام رو حس میکنم زور ...

زندگی منم یه عده اینجوری کردن والان درحال تماشای منن🥲من دیگ دلی نیست که پر باشه نابود شدم 😔

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
توهم شبا تو اتاقت راه میری تا پاهات از خستگی دیگ جون راه رفتن نداشته باشه؟؟ تا فقط فکر خودکشی و عذاب ...

من این بلارو سرم اوردن وگرنه من این نبودم😭

زندگی منم یه عده اینجوری کردن والان درحال تماشای منن🥲من دیگ دلی نیست که پر باشه نابود شدم 😔

اینجور وقتا به این فک میکنم که خدایی که تو قرآنش این همه دم از عدالت میزنه قطعا کاراشونو بی جواب نمیذاره 

شاید این دنیا فقط دست گرمیه زندگی اصلی جای دیگس

اینجور وقتا به این فک میکنم که خدایی که تو قرآنش این همه دم از عدالت میزنه قطعا کاراشونو بی جواب نمی ...

منم بخاطر همین کلا  نامیدم از زندگی میگم حتما نیستش

منم بخاطر همین کلا نامیدم از زندگی میگم حتما نیستش

ولی نه مطمئن باش این همه برنامه الکی چیده نشده 

قرار نیس این همه ظلم تو دنیا بی جواب بمونه و هیچی به هیچی حتما یه ادامه ای دنبالش هست 

امکان نداره این همه آدم این دنیای به این بزرگی واسه هیچی و الکی باشه قطعا پشتش چیزای مهمتری هست

ولی نه مطمئن باش این همه برنامه الکی چیده نشده قرار نیس این همه ظلم تو دنیا بی جواب بمونه و هیچی به ...

ولی کاش واقعی همینجور باشه

ولی کاش واقعی همینجور باشه

ببین اصلا همه ی دین ها و مذهب ها و پیامبرا رو بذار کنار حتی اگه به هیچکدومشون هم معتقد نباشیم 

یه کم که فک کنیم به این میرسیم که کره ی زمین به این بزرگی فقط یه نقطه ی کوچولو از جهان هستیه و قطعا به وجود اومدن جهان به این بزرگی یه خالقی داره واین همه شگفتی و نظم نتیجه ی بیگ بنگ و این چرت و پرتا نیس 

و این خدایی که این دنیای به این بزرگی آفریده حتما برنامه اش خیلی بزرگتر از چیزایی که ما فک میکنیم یا می بینیم