2777
2789
عنوان

اونایی که خودکشی میکنن از همه بدبخت ترن نه خدا دلش میسوزه براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 85 پست
انسان وقتی بیمار میشه سیستم ایمنی بدنش میجنگه با مریضیآخر میبره یا میبازهیا زنده میمونه یا میمیرهولی ...

عزیزم من حرف در مورد خودکشی و افسردگی نبود گفتم هر دردی درمان نداره همین

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

خدا کیه بخدا ترس تاریکی خفه شون زیر خاک نبود عمرن زنده بودم خستم

جالبه اول میگی خدا کیه 

تو جمله ی بعدیت بهش قسم میخوری

مطمئن باش که خودش کمکت میکنه🤍

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من حرف در مورد خودکشی و افسردگی نبود گفتم هر دردی درمان نداره همین

خب منم یکساعت به همه روش مختلفی دارم میگم داره عزیزم

اول میگم اطلاعات میخواد تا بفهمی هر چیزی درمان داره

بعد میگی بعضی مریضی درمان ندارن و ادم میمیره 

خب اگر از دید جسمی نگاه کنیم وقتیه که اطلاعات نداری

مثل وبا و سرخک و ...

که قدیم درمان نداشتن الا دارن

بعد از زاویه روانی نگاه کردیم گفتم که ارتباط ندارن بهم چون اون تسلیمه 

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

ینفر میاد یه گل رو له میکنه پر پر میکنه، حالت بد نمیشه؟ حالا فکر کن خالق اون گل خودت باشی

چرا ناراحت میشم که کسی گل من رو پرپر کرده وحسابش رو میرسم ولی اگر گلم خودش خودشو پرپر کنه نه ناراحت نمیشم چون میدونم حتما دردی داشته

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
انقد گفتم بخدا تیکه کلامم شده وگرنه فراموشش کردم

گاهی خودش درد میده که تو بیشتر بری سمتش بیشتر دست به دعا بشی بیشتر اسمشو بگی 

خودش گفته اگه تو یه قدم بیایم طرف من من مشتاقانه سمتت میدوم

ببین من رفتم قرصا تا حدودی اروم میکنن ادمو و این که گفتی خواب اورن بله هستن ولی یه ماه اول و اینکه ...

میدونم بخاطر همین ازون خانم سوال پرسیدم

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
گاهی خودش درد میده که تو بیشتر بری سمتش بیشتر دست به دعا بشی بیشتر اسمشو بگی خودش گفته اگه تو یه قدم ...

دروغه بخدا اگر حتی یه نگاهتم کنه هیچ کلا ولت میکنه تنها ترت میکنه 

من نخوام صداش بزنم کی رو باید ببینم

امیدوارم یه روزی یه جایی قشنگترین معنی خداییشو بهت نشون بده❤ 

خب منم یکساعت به همه روش مختلفی دارم میگم داره عزیزماول میگم اطلاعات میخواد تا بفهمی هر چیزی درمان د ...

یعنی چی این حرف موضوع زمان حاله الان خیلی مریضی ها درمان ندارن و باعث مرگ میشن به همین سادگی فلسفه بافی نمیخواد

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

دروغه بخدا اگر حتی یه نگاهتم کنه هیچ کلا ولت میکنه تنها ترت میکنه

هیچ حرفی مثل کلام خدا عین حقیقت نیس عزیزم 

آدما به امید زنده ان 

فقط اونی که به کل از رحمت خدا نا امید میشه دست به خودکشی میزنه 

حکمت گناه بودن خودکشی هم همینه که نا امیدی از رحمت خدا بزرگترین گناهه

بارها خودم تا پای خودکشی رفتم ولی هر بار یه امید کوچولویی ته دلم مانع شده

هیچ حرفی مثل کلام خدا عین حقیقت نیس عزیزم آدما به امید زنده ان فقط اونی که به کل از رحمت خدا نا امید ...

دیگ هیچ امید کوچولویی وجود نداره🥲

دیگ هیچ امید کوچولویی وجود نداره🥲

نا امیدی از شیطانه دوست عزیزم روشش همینه که از خدا نا امیدت کنه ازش دورت کنه