میدونع من رو فالور دختر حساسم اولش ۱۰۰ نفرو انفالو کرد بخاطر من من ی مدت حالم خوب بود دیدم باز تگ توگ فالو کرده هیچ نگفم ک باز دعوامون نشع ولی اون فکرده من بیخیال شدم پرو شد باز فالو میکنع این چنروز واقعا مغزمو فشار میده با اینکارش
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نمیرم خب چون نقشه دارم نقشم اینع برا اخرین بار حرفامو حضوری بزنم جوابشو بشنومولی اولاش خیلی بم اخترا ...
منو یاد روزنامه حوادث میندازی اینطور ادما وقتی میبینن طرف زرنگ شده و میخاد ولشون کنه گاهی از راه شیطانی وارد میشن خطر ناکه حضوری نرو دیگه ممکنه انتقام بگیره
مواد الان لای سیگار میزارن دختر چه ساده ای . شهرتون کوچیکه چه جراتی داری اگه راست میگه بیاد خاستگاری بخدا کلانتری و دادگاه پر ازین موارده که سال ها بطرف اعتماد داشتن
اگه دنیارو هم بپات ریخت اعتماد نکن سوار ماشینش نشو اون گازشو بگیره بره میخای چکار کنی چاقو بزاره بغلت حتی داد نمیتونی بزنی . تو خیلی هنوز ساده و بی تجربه ای نمیدونی چه اوضاعیه بیرون
با عکس مگه میشه . تو فقط حضوری تنهایی جای خلوت تو ماشینش نرو . شهرتون کوچبکه مکان عمومی هم نرو همون تلفنی کافیه . طرف ده ساله معتاده پرونده داره اصلا از قیافش مشخص نیست . طرف مشکل روانی داشته باشه چی ؟ چه جراتی داری ... ببین ۹۹ درصد ممکنه اینا نباشه ولی تو واسه اون ۱ درصد احتمال نباید ریسک کنی چون همه چیتو از دست میدی
من خیلی میترسم ک نکنع ی اشنا تو این مدت مارو دیدع باشه 🥲وای خیلی بده تجاوز خدا سرکسی نیارع
فدای سرت ک دیده باشن برو شکر خدا کن اگاه شدی ... از الان ببعد حواست جمع باشه ... مردی که با دخترا دوست میشه خیلی فرق داره با مرد با شرفی که رسما میاد خاستگاری