2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2818 بازدید | 271 پست
اینم هست درستع وقتی ادم رعایت میکنه یکی گیر بده حس بدی دارهعع اخیخب چ مبشه کرد باید گوش داداز دوست د ...

اره دیگه ان شالله که این مسائل حل میشه 

من به خواسته هاش احترام میذارم ولی این که هربار ی چی بگه اخه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی چ وضی شده بخدا🥲🤣کاش منم مثل شما بودم این خصوصیت داشتم بتونم کند بزنم ب عصاب پسرا🤣🤣

😁اونجایی ک بفهمی که مردی که دوستت داره و ارزششو داره خودش میاد دنبالت و خودش حالتو خوب میکنه و به خودت ارزش بدی ... دقیقا همونجاست که محل سگ به این عوضیا نمیدی 

اون شعور نداره این همه حرف زدی چی شد ... باید دیگه بزنی تو دهنش کار با حرف درست اگه میشد تا الان شده ...

هیچی فقدداز جلو حرفای قشنگ میزنع میایم خونه یادش میرع همه چی

نمتونه درست بشه چون تو ذاتشه دوربریاشم همینن رفیقاش

اره دیگه ان شالله که این مسائل حل میشه من به خواسته هاش احترام میذارم ولی این که هربار ی چی بگه اخه

انشالا

خیلی عالی

ارع اینم حق دارین هردف طرف یچیز بگع ادم یجوری میشع

😁اونجایی ک بفهمی که مردی که دوستت داره و ارزششو داره خودش میاد دنبالت و خودش حالتو خوب میکنه و به خ ...

این حس چقد قشنگه ک یکی بیفتع دنبالت واقعا دوستت داشتت باشه هی تو این دوره زمونه جز محالاتع🥲🤣

من نمیفهمم یه پسر بدرد نخور که همش حالمو بد میکنه چرا باید هی منتظرش باشم ک بیاد و دوباره گند بزنه به اعصابم با نفهمیاش ... قشنگ بشورش بزارش کنار حالا شده تلفنی هم باشه . فک کن هی حرص بخوری تا اقا سرش از فالو کردناش خلوت شه تازه بیاد قرار بزاره باهات ک حرفاتو بزنی

این حس چقد قشنگه ک یکی بیفتع دنبالت واقعا دوستت داشتت باشه هی تو این دوره زمونه جز محالاتع🥲🤣

اصلا جز محالات نیست همه دخترایی که ازین پسرای لاشی سر راهشون اومده و وقت و عمرشونو هدر داده الان یاد گرفتن که به هر پسری بها ندن فقط کسی که برا حال خوبت تلاش میکنه لایق موندن باهاته

من نمیفهمم یه پسر بدرد نخور که همش حالمو بد میکنه چرا باید هی منتظرش باشم ک بیاد و دوباره گند بزنه ب ...

ی هفته پیش گفم کی بریم بیرون گف ماشینو خراب شده

ینی هنوز درست نشده🥲💔

خیلی طول کشید اینبار دیدنمون

واقعا ارزش انتظار نداره ولی من خلم تا الان صبر کردم هرکی جا من بود میرفت

تازه باهاش دعوا هم نکردم این مدت روی خوب نشون دادم تا بریم بیزون حالش جا بیاد

هیچی فقدداز جلو حرفای قشنگ میزنع میایم خونه یادش میرع همه چینمتونه درست بشه چون تو ذاتشه دوربریاشم ه ...

خب وقتی میدونی ذاتش هوله دیگه چرا غصه شو میخوری بزا هزار نفرو فالو کنه هیچ دختر خوبی با این نمیمونه اینا باید جوون بکنن تا یکی محلشون بده الان دخترا زرنگ شدن

اصلا جز محالات نیست همه دخترایی که ازین پسرای لاشی سر راهشون اومده و وقت و عمرشونو هدر داده الان یاد ...

من این مدت ک با این بودم ی خاستگار برام اومده بود فیزیوتراپ بود ولی بخاطر این رد کردم...

دقیقا

ی تلنگر باعث میشع ادم قدر خودش بیشتر بدونع

مثل من ک دیگ غلط کنم برم توررابطع

ی هفته پیش گفم کی بریم بیرون گف ماشینو خراب شدهینی هنوز درست نشده🥲💔خیلی طول کشید اینبار دیدنمونواق ...

اه اه باهاش بیرون نرو با این اوصاف ماشینش خراب بود پاش که چلاق نبود اون اگه میخاس دلتو ارووم کنه ماشینشم حتی اگه زیر تریلی میرفت باز میومد باهات بحرفه . 

خب وقتی میدونی ذاتش هوله دیگه چرا غصه شو میخوری بزا هزار نفرو فالو کنه هیچ دختر خوبی با این نمیمونه ...

ب قول خودش من دختر خوبیم ظاهرم سادس باحجابم بم گف فک نمیکردم تو منو قبول کنی...قبول کردم ولی داره گند میزنع ..

حس میکنم ذاتش همینه اگ نبود فالو نمیکرد💔

من این مدت ک با این بودم ی خاستگار برام اومده بود فیزیوتراپ بود ولی بخاطر این رد کردم...دقیقای تلنگر ...

چقد اشتباه کردی اخه چرا مردای خوبو که شرف دارن میان خاسگاری بخاطر این پسرای لاشی بی مسئولیت هرزه تنوع طلب رد میکنین 

چقد اشتباه کردی اخه چرا مردای خوبو که شرف دارن میان خاسگاری بخاطر این پسرای لاشی بی مسئولیت هرزه تنو ...

اره پشیمونم🥲

ولی اون ب دلمم نشسته بود اخه ب قول یکی از دوستام تو از هرچی لاشیه خوشت میاد🤣🤣