2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 269 پست
عع ولی غیرتی بودن قشنگه زیادش نه🥲🤣عع خب برق لب اشکالی نداره ک

تو ی سنی شاید قشنگ باشه ولی وقتی خودت خوب و بد رو تشخیص میدی بنظرم توهین به شخصیت آدمه 

چم والا یهو قاطی کرد گفت رژ لب مخملی هرچی میخوای بزن نمی‌خوام لبات برق بزنه واقعا ناراحت شدم توقع نداشتم  

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

😁یه نصیحت کسی که گند میزنه به عصابت دو برابر گند بزن به عصابشو شادیش ... چطور میذاری حرصت بده با خو ...

خیلی دوس دارم گند بزنم ب شادیش ولی نمیدونم چطوری🥲🤣

ی بار ۴ روز نبود من نگران فکرم درگیر اشکم دراومده بودفکلدم یچیزی شده اومد گف ییلاق بودم انتن نداشم عکساشو فرستاد شاد شنگول ولی من چ وضی بودم

خیلی ادم بیخیالو شادیه زنگ میزنم یا با رفیقاش کافس یا داره میخندع

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من ک وضم خرابع اعتماد ب نفسش صفرهاره تو رابطه اینا وظیفست واقن میخام ایندف همه اینارو بگم بدون خ ...

خجالت اون باید بکشه قشنگ بشورش بزارش کنار . بگو باید درست رفتار کنی باهام تا بهت افتخار هم صحبتی بدم  . پرروو بازی دراورد دو روز ادم شد دوباره عوضی شد باز گند بزن به عصابش . قشنگ ادبش کن تا یا ادم شه یا خودش بره به درک

تو ی سنی شاید قشنگ باشه ولی وقتی خودت خوب و بد رو تشخیص میدی بنظرم توهین به شخصیت آدمه چم والا یهو ق ...

اینم هست درستع وقتی ادم رعایت میکنه یکی گیر بده حس بدی داره

عع اخی

خب چ مبشه کرد باید گوش داد

از دوست داشتنه زیادشونه ک روتون حساسن

خیلی دوس دارم گند بزنم ب شادیش ولی نمیدونم چطوری🥲🤣ی بار ۴ روز نبود من نگران فکرم درگیر اشکم دراومد ...

ببین ۴ روز نبود تو باید ۴۰ روز سگ محلش میکردی قشنگ هر کاری کرد ناراحتت کرد ده برابرشو بکن با خودش . اینارو مادراشون وقت نکردن تربیت کنن

ببین ۴ روز نبود تو باید ۴۰ روز سگ محلش میکردی قشنگ هر کاری کرد ناراحتت کرد ده برابرشو بکن با خودش . ...

میگم ک ادم خنگ و سادع ایم برا همیناست دلم نیومد🥲

رفیقامم میگن اون فهمیده تو معربونی سادع ای دارع سو استفاده میکنه

واقن🤣

میگم ک ادم خنگ و سادع ایم برا همیناست دلم نیومد🥲رفیقامم میگن اون فهمیده تو معربونی سادع ای دارع سو ...

نه تو خیلی باهوشی فقط یه ذره بدجنس شو . چون حقشه قشنگ ادبش کن 

یه رازی بهت بگم این پسرای هولو هر چی بیشتر اذیت کنی بیشتر گیر بدی بیشتر میان سمتت اصلا نترس اینا سیس ...

دقیقا انگار واقن همینه باید ادم سلیطه گیرشون بیفتع

ولی من ادم احساسیو با محبتیم همین کارمم گند زد

نه تو خیلی باهوشی فقط یه ذره بدجنس شو . چون حقشه قشنگ ادبش کن

خیلی دیدم عوض شده نسبت بهش فقد خستم💔دلم میخاد زودتر بریم بیرون حرفامو بزنم از این وضع مسخره بیام بیرون...

مهربون شد یه ذره مهربون شو ولی همش اون باید بیشتر بهت سرویس بده ‌ . اگه هم بد شد همچین گیر بده اذیت کن دهنشو صاف کن😁 قشنگ ناراحتیتو سرش خالی کن چطور دلت میاد تنهایی حرص بخوری بزن بترکون طرفو 

خیلی دوس دارم گند بزنم ب شادیش ولی نمیدونم چطوری🥲🤣ی بار ۴ روز نبود من نگران فکرم درگیر اشکم دراومد ...

😑چقد مثل برادر من کلی نگرانمون می‌کنه بعدشم عادی میگه با دوستام رفته بودم کوه باغ و فلان

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خجالت اون باید بکشه قشنگ بشورش بزارش کنار . بگو باید درست رفتار کنی باهام تا بهت افتخار هم صحبتی بدم ...

واییی چ وضی شده بخدا🥲🤣

کاش منم مثل شما بودم این خصوصیت داشتم بتونم کند بزنم ب عصاب پسرا🤣🤣

خیلی دیدم عوض شده نسبت بهش فقد خستم💔دلم میخاد زودتر بریم بیرون حرفامو بزنم از این وضع مسخره بیام بی ...

اون شعور نداره این همه حرف زدی چی شد ... باید دیگه بزنی تو دهنش کار با حرف درست اگه میشد تا الان شده بود یکم سخت بگیر بهش 

مهربون شد یه ذره مهربون شو ولی همش اون باید بیشتر بهت سرویس بده ‌ . اگه هم بد شد همچین گیر بده اذیت ...

چشم🥲🤣

هممه چیو ریختم تو خودم این مدت چقد حرص خوردم

۲۱ سالمع ولی چند تا تار موهام سفید شده ولی اون عشق حال