2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2476 بازدید | 269 پست
ببین حس اول ادما خیلی درسته ... واقعا بهترین کار کات کردنه چون همچین مردی ک میدونه داره اذیتت میکنه ...

دقیقا حس دخترا قویه

میدونع بدم میاد ولی حس میکنم نمیدونع تا این حد اذیت میشم...

نه برا من سختع ولی بهتر از اینه خودمو نابود تر از الانم کنم با اینک دوسش دارم ولی وقتی بخاد ادامع بده ارزش ندارع

ب اینا فک میکنم خیلی میترسم ک نکنع چن نفر دیگم باشن💔🥲

هی خدایا

وای ینی لاشیع💔🥲روانی میشم به اینا فکر میکنمکاش اولینام اینجوری نمیشد از عذاب وجدان داغون شدم ک با ...

کلا الان همه لاشین تا خلافش ثابت شه ... انقد ارتباط اسون و راحت شده مردا گیج و خل شدن حتی خودشونن نمیدونن چه دردشونه ... حالا شایدم لاشی نباشه ولی قطعا گیج و بی هدفه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا حس دخترا قویهمیدونع بدم میاد ولی حس میکنم نمیدونع تا این حد اذیت میشم...نه برا من سختع ولی بهت ...

نترس دختر از چی میترسی حستو بهش بگو اونم با قدرت و اعتماد بنفس وظیفشه دلتو محکم کنه . اگه نکرد بندازش دور . با چن نفر باشه مهم نیست اخرشم همه میزارنش کنار چون ارزششو نداره

پس بیشتر فکر کن تو رابطه واقعا چیزی درست نمیشه همونی که از اول بود و بسا بدترم بشهپارتنر من اوایل می ...

دقیقا تغیر نمیکنع بدترم میشه

عع ینی حساس بودن روتون؟

بهش حستو بگو ... بگو اگه منو میخای باااید ارامش من برات مهم باشه و حد و مرزامو رعایت کنی و رابطه رو ...

چشم 

دقیقا همینارو میگم

خیلی حرف تو دلمه

ولی دو ماهه بیرون نرفتیم🥲💔

همه اینا تجربیات تا درس لازم رو بگیری و پخته بشی لازمه واقعا این حرفا رو نزن ولی حتما برا خودت حریم ...

بخدا نمیرفتم ولی نمیدونم چ غلطی بود ک کردم با این رفتم بیرون چون ازش خوشم اومد اینکار کردم 🥲

چشم

کلا الان همه لاشین تا خلافش ثابت شه ... انقد ارتباط اسون و راحت شده مردا گیج و خل شدن حتی خودشونن نم ...

دقیقا اینستا و مجازی گند زده ب همه چی.

خداکنه

ولی ادم شاد بیخیالیع همش میخندن

نترس دختر از چی میترسی حستو بهش بگو اونم با قدرت و اعتماد بنفس وظیفشه دلتو محکم کنه . اگه نکرد بنداز ...

چشم عزیزم

ممنون از نصیحتاتون خیلی لطف کردید

دقیقا حتما

اره اخع خودشم از گذشتش میگع ک رل زیاد داشت ولی کات شد🚶🏻‍♀️🤣

دقیقا تغیر نمیکنع بدترم میشهعع ینی حساس بودن روتون؟

بله متاسفانه 

قبلا انقد نه الان داره بدتر میشه حس میکنم امشب بخاطر برق لب ناراحت شد ازم 😕

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

مشکل دخترای ما اینه که اعتماد بنفس ندارن . ببین اون پسر وظیفشه برات وقت بذاره وظیفشه درست رفتار کنه وظیفشه دلتو ارووم کنه وظیفشه حالتو بد نکنه ... قشنگ با قدرت خاسته هاتو ازش بخاه اگه گفت نه و پیچوند و هی طولش داد بگو‌ حوصله ادم اینطوری ندارم و قشنگ بزارش کنار . مگه پسر قحطیه 

بخدا نمیرفتم ولی نمیدونم چ غلطی بود ک کردم با این رفتم بیرون چون ازش خوشم اومد اینکار کردم 🥲چشم

نکن عزیزمن هیچکس ارزشش رو نداره ماهم فقط کافه و رستوران همدیگه رو میبینیم با اینکه دوتامونم خونه مستقل داریم و اعتماد کاملم دارم ولی به عنوان ی خانوم باید خیلی حد و مرز داشته باشیم 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

مشکل دخترای ما اینه که اعتماد بنفس ندارن . ببین اون پسر وظیفشه برات وقت بذاره وظیفشه درست رفتار کنه ...

اره من ک وضم خرابع اعتماد ب نفسش صفره

اره تو رابطه اینا وظیفست واقن 

میخام ایندف همه اینارو بگم بدون خجالت ..

نه تنهایی بهتر از بودن با همچین پسراییه

دقیقا اینستا و مجازی گند زده ب همه چی.خداکنهولی ادم شاد بیخیالیع همش میخندن

😁یه نصیحت کسی که گند میزنه به عصابت دو برابر گند بزن به عصابشو شادیش ... چطور میذاری حرصت بده با خوشی و بی خیالیش و تو بشینی حرص بخوری ... این مدل پسرا رو مادرشونم گردن نمیگیره 

نکن عزیزمن هیچکس ارزشش رو نداره ماهم فقط کافه و رستوران همدیگه رو میبینیم با اینکه دوتامونم خونه مست ...

منم خیلی دوست دارم کافه برم ولی اخه شهرمون واقعا کوچیکع همه اشنا و ی هم محله ای بیینع عابروم میرع مجبورم...

عع چ خوب

آفرین

دقیقا...