2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده جوابشم ندادم هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 269 پست
دخترای داف و قرتی🚶🏻‍♀️

بخدا منم همی دیشب متوجه شدم یکی از مردا فامیل خاک توسرش یکی از همی پیجا قرتی مرتیو فالو میکنه ظاهرش موجه وباشخصیت دیگه حس بدی بهش پیدا کردم جالب اینجاس زن خودش درحد همیناست همه لحاظ خوشگله بازم چشمش گرسنس 

حس خودمم به همینهپایدار باشید عزیزمچقدر خوب کاش از اینجور ادما زیاد بودن...عالی دمشون گرماز اینا خیل ...

ممنونم عزیزم . 

اینجوری فکر نکن اینو بدون همه تو رابطشون ی عیب های دارن 

ولی امیدوارم یکی بیاد تو زندگیت جوری ک دوست داری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شناختی از ایشون ندارم اگه ارزشش رو داره و می‌دونی پنهون کاری نمیکنه بعدش فرصت بده و راجبش حرف بزن ...

من اولش اعتماد داشتم ولی الان نه چون خودش خراب کرد وقتی میدونع من بدم میاد باز فالو این ینی چی واقن

فرصت بدم میترسم خودم نابود شم فقد باید ی جواب بده ک باز ادامع میده ب اینکاراش یا نه🚶🏻‍♀️

چقد خوب واقعا عالیه پایدار باشیدمنم بهش از روز اول گفتم ولی فکر نمیکردم قرارع این بشع💔🥲دقیقا خب سی ...

عالی که بخوام بگم هیچ رابطه ای عالی نیس ماهم چالش های خودمون رو داریم بلاخره انسانیم و پراز عیب و نقص ولی دیگه ی سری چیزا رو واقعا سخته تحملش من همون اول گفتم آرامشم اولویت اولمه اگه ببینم بدون تو آروم ترم بدون شک میرم چون سختی هامو کشیدم بنظرم هیچ حسی ارزشش رو نداره که بخوایم به روانمون آسیب بزنیم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

ممنونم عزیزم . اینجوری فکر نکن اینو بدون همه تو رابطشون ی عیب های دارن ولی امیدوارم یکی بیاد تو زندگ ...

قربونت عزیزم

درسته ولی اینک ادم امن گیر ادم بیفته خیلی خوبه🥲

من نمیخام از خودم تعریف کنم ولی خودم ادم امنیم ولی هرکی گیرم میفته یجوریه از وضم حالم بهم میخوره

ممنونم عزیزم

بخدا منم همی دیشب متوجه شدم یکی از مردا فامیل خاک توسرش یکی از همی پیجا قرتی مرتیو فالو میکنه ظاهرش ...

چقد بیشعورن

از هرچی پسره بدم اومده

ذاتشون کثیفه

کاش تو این نسل نبودم

اره واقنم شناخت کامل ندارم ادم مبهمی شده روزای اول خیلی خوب بود یهو عوض شد مثل ادمم باهام حرف نمیزنه ...

روزای اولم خوب نبود فقط داشت نقش خوبا رو بازی میکرد که ادما چون خسته میشن از نقشبازی کردن کم کم ذاتشون روو میشه ... یه توصیه دارم ... یه مدت اصلا بیخیال چک کردن شو . و خیلی جدی ازش بخواه وقت رو شناخت هم بزارین و دیدارهاتون برا خوش گذرونی نباشه برا شناخت باشه ‌... اگه قبول نکرد وقت نذاشت که مشخصه بی هدفه ... اگه وقت گذاشت اعتماد کن و خیلی جدی و با شخصیت پیش برو ... بزار اونم بدونه ارزششو داری ولی وا نده سرویس نده فقط ناز کن ‌و سنگین باش . بزار ارزشتو بدونه و تو ذهنش اونم سبک سنگین کنه ... تا دیدی کمی وابسته شد حالا وقتشه شرط و شروط بزار . بگو من برام مهمه طرفم مقابلم مثه خودم حد و مرز داشته باشه و بهم احساس امنیت بده نه احساس نا امنی ... اگه قبول کرد ادامه بده اگه نه خیلی جدی کات کن ‌. فقط تو ذهنت همیشه تو این مسیر باشه که ۹۹ درصد ممکنه یه مرد هرزه مریض باشه پس وابسته نشو و حد و مرزاتو نگه دار محبت بیجا بهش نکن که خودتو وابسته تر میکنه .

عالی که بخوام بگم هیچ رابطه ای عالی نیس ماهم چالش های خودمون رو داریم بلاخره انسانیم و پراز عیب و نق ...

درسته حق میگین

رابطه همینه دعوا بحث هم داره ولی مهم اینه حل بشه ادم کسیو حرص نده

چه خوب گفتین

انشالا همیشه در کنار هم ارامش داشتع باشید عزیزم

من اولش اعتماد داشتم ولی الان نه چون خودش خراب کرد وقتی میدونع من بدم میاد باز فالو این ینی چی واقنف ...

واقعا اعتماد سخته اینجور با این وضع جامعه 

منم بودم نمیتونستم اعتماد کنم اصلا 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

روزای اولم خوب نبود فقط داشت نقش خوبا رو بازی میکرد که ادما چون خسته میشن از نقشبازی کردن کم کم ذاتش ...

هی انگار همینع بازیگر خوبی بود🥲💔

ارع شناختن مهمه واقعا من ی سری چیزا از خودش خانوادش میدونم ولی ن طوری ک بدونم چ شخصیتی داره...

واقعا خسته شدم رد دادم 

خودمم خنگم اصن نمیدونم باید چطوری رفتار کنم اخع اولین تجربمع با پسر رفتم بیرون دارم حرف میزنم خیلی سخته

ولی فقددمیدونم قبل اینک بگم وقت بزارع بشناسیم باید بگم رفتارا سمیش درست میکنع یا نه چون تا درست نکنه شناختن چ فایدع

واقعا اعتماد سخته اینجور با این وضع جامعه منم بودم نمیتونستم اعتماد کنم اصلا

اره من از حالتاش فهمیدم اون اهل رابطه جدی نیست

هم ی رفیق فاب دارع ب رفیقشم حس خوب ندارم...

از شانس هم فالور مشترک این رفبقش دخترن🥲

هی انگار همینع بازیگر خوبی بود🥲💔ارع شناختن مهمه واقعا من ی سری چیزا از خودش خانوادش میدونم ولی ن ط ...

گیر بدی میره یه گوشی دیگه میگیره همه کار هم بدون اینکه بدونی میکنه ... اینم الان شناختیه که ازش پیدا کردی دیگه ... یه مردی که هی دختر فالو میکنه ... چون دلت یهو به کات راضی نمیشه گفتم بیشتر بشناسش ... چون کم کم یا دل میکنی ازش انقد بدی میبینی یا اون از ترس از دست دادنت خودشو جمع میکنه ... فقط دیدت بهش بد و منفی باشه تا وابسته نشی ...  باید خودشو بهت ثابت کنه اگه نکرد بندازش دور ارزش نداره 

اره من از حالتاش فهمیدم اون اهل رابطه جدی نیستهم ی رفیق فاب دارع ب رفیقشم حس خوب ندارم...از شانس هم ...

خودت هدفت از رابطه چیه،؟؟