میدونع من رو فالور دختر حساسم اولش ۱۰۰ نفرو انفالو کرد بخاطر من من ی مدت حالم خوب بود دیدم باز تگ توگ فالو کرده هیچ نگفم ک باز دعوامون نشع ولی اون فکرده من بیخیال شدم پرو شد باز فالو میکنع این چنروز واقعا مغزمو فشار میده با اینکارش
ممنون از درکتوناره واقعاولی این مسئلع دختر خیلی بده ینی هیچی ب اندازع این منو اذیت نمیکنه💔
اگه فکر میکنی درست نمیشه و متعهد نیس تا دیر نشده تمومش کن
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اصلا نمیتونم کنار بیام یا باید درست شه یا تموم💔اخه جالبش اینه من خودم ی دختر ساده ایم باحجابم بعد ا ...
پس عزیزم هر چه زودتر ازش جدا شو بهترین کار همینه
من خودمم تو رابطم
منم دقیقا این توام ولی رلم اصلا غریبه فالو نداشت همه رو میشناختم شاید سه نفر اینا بودن همه رو ان فالو کرد؛الان فقط مادر و خاله و زندایی و اینا رو داره ک زنن تازه خودش ی مدت گوشیشو فروخته بود گوشی معمولی داشت بهم میگفت برو تو پیجم از اون وقت تا الان همینطور تو پیجش هستم
عع بعد اونم گوش داد و فالو نکرد؟دمش گرممن رو اشنا کنارر اومدم اگ فامیلاشو بگم ک هیچی مخصوصا ک دختر ع ...
بله البته رابطه ما خیلی جدی تره و دنبال ارامشیم فقط
درکم میکنه چون همون روز اول راجبشون کامل حرف زدیم
اون چ انتظاری ازم داره و من چی
بلاخره هرچیزی ی بهایی داره نمیشه هم تو رابطه بود هم آزادی قبل رو داشت
دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.
نمیدونم واقعا مغزم رد دادهحس میکنم باید یبار جدی حرف بزنم بگم اگ واقعا نمیتونی بگو ک بیشتر از این اذ ...
من شناختی از ایشون ندارم اگه ارزشش رو داره و میدونی پنهون کاری نمیکنه بعدش فرصت بده و راجبش حرف بزن
ولی هرچی فکر میکنم دلیلش نمیفهمم چرا فالو کنن اخه