2777
2789
عنوان

آیا کسی از اطرافیانتون خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 45 پست
خانوادش به حالت عادی برنگشتن بعد ۵سال و مشخصه غم سنگینی روی دوششونه این مال یکی از فامیل ها بود یکی ...

یکی از دوستای دبیرستان منم خودکشی کرد خیلی مظلوم بود خانواده داغونی داشت هر روز کتکش میزدن 

جوجه پرستار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خدایی وجود داشت من تو این حال نبودم...

عزیزم از کجا معلوم درد قبل رشد و پیروزی نباشه درد قبل موفقیت انقدر شدیده که آدم اینطور فکرا به سراغش میاد

ولی بعد درد و رسیدن به نور و رشد دردایی که کشیده براش شیرین میشه 

خودکشی تنها مرگیه که تا روز قیامت باید دنبال فرشته ها بدویی که خدا عفو کنه نکن دختر خوب

خودکشی تنها گناهی هست که بخشیده نمیشه، حتی بعد از مرگ میگن خدا رهاش می‌کنه یعنی عفو و بخشش خدا رو نمی‌بینه.

و همین طور خطاب به استارتر عزیز، دلیل تون چیه؟؟؟؟

فکر کن خالق ناشی داری که بین تریلیون ها شانسی که برا به وجود آوردن انسان های مختلف هنگام تولد شما وجود داشته، خدا این شانس رو به شما داده که مزه حیاط رو بچشید.

زندگی این دنیا مهمه در ها و رنجاش کوتاهن توکل کن به خدا عزیزم.

عزیزم از کجا معلوم درد قبل رشد و پیروزی نباشه درد قبل موفقیت انقدر شدیده که آدم اینطور فکرا به سراغش ...

اخه از وقتی یادم میاد همینطوری بوده هر چی جلوتر میرم بدتر میشه نه بچگی کردم نه نوجوونی نه جوونی آینده ای ندارم چهار سال پیش هم میخواستم خودم رو بکشم با همین حرفا خودم رو گول زدم الان دوباره رسیدم به همون نقطه....

جوجه پرستار

از بالکن پریدم

این روش خوبی نیس

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

خودکشی راه حل نیست دختر خوب 

بمون و بساز 

با خودکشی هیچی بدست نمیاری...

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

اخه از وقتی یادم میاد همینطوری بوده هر چی جلوتر میرم بدتر میشه نه بچگی کردم نه نوجوونی نه جوونی آیند ...

تو که از آینده از یکسال بعد دوسال بعد خبر نداری 

از کجا معلوم وضعت بد باشه همینطور؟؟؟

لطفا بشین پاکسازی کن روحتو با خدا حرف بزن مراقبه انجام بده چله های مختلف رو بگیر مطمئن باش خدا آبه دلت نگاه می‌کنه