2777
2789
عنوان

آیا کسی از اطرافیانتون خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 45 پست
اگه خدایی وجود داشت من تو این حال نبودم...

مسیح مقدس با اون برتریش به صلیب کشیده شد و بدنش شکافته شد ...

اگر قرار بود خداوند همه مارو به خوشبختی مطلق برسونه که دیگه چرا ابلیس و جهان دوم رو خلق کرد؛)

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مسیح مقدس با اون برتریش به صلیب کشیده شد و بدنش شکافته شد ...اگر قرار بود خداوند همه مارو به خوشبختی ...

دقیقا 

ولی خیلی وقتا قرار نیست همیشه با گرفتاری و بدشانسی زندگی کنیم خیلی وقتا حل میشه و خدا هدیه ای بهمون میده 

عزیزم شما مسیحی هستید میتونم چندتا سوال ازتون بپرسم؟

نمیترسی؟

نه کادر درمانم چند وقت پیشم یه داروی خطرناک تزریق کردم که احتمال مرگ صد در صده هیچیم نشد 😑😂 چندین روش رو امتحان کردم تا حالا 

فقط پریدن مونده  از اون میترسم 

جوجه پرستار

دقیقا ولی خیلی وقتا قرار نیست همیشه با گرفتاری و بدشانسی زندگی کنیم خیلی وقتا حل میشه و خدا هدیه ای ...

دقیقا همینطوره ، عیسای وقتی روی صلیب بود گفت پدر چرا منو رها کزدی؟ ولی بعد از از دست رفتن جونش به آسمون رفت و زندگی ابدی گرفت ، یعنی رها نشده بود ...

بله عزیزم بپرس

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

نه کادر درمانم چند وقت پیشم یه داروی خطرناک تزریق کردم که احتمال مرگ صد در صده هیچیم نشد 😑😂 چندین ...

نه خب نپر میپری خدای نکرده قطع نخاع میشی 

چی باعث شده خسته بشی؟ 

خودکشی راه حل نیست دختر خوب بمون و بساز با خودکشی هیچی بدست نمیاری...

*ارامش

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
اخه از وقتی یادم میاد همینطوری بوده هر چی جلوتر میرم بدتر میشه نه بچگی کردم نه نوجوونی نه جوونی آیند ...

تو خیلی منی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
متوجه منظورت نشدم عزیزمن‌؟

گفتین با خودکشی هیچی بدست نمیاری من گفتم ارامش بدست میاد البته شاید 

منظورش اینکه اگه بمیره ارامش پیدا میکنه

آها 

هیچ آرامشی در انتظار انسانی نیست که به زندگی ای خاتمه بده که خداوند بهش هدیه داده...