2777
2789
عنوان

شده برگردی تاپیک های قبلیتو بخونی

54 بازدید | 15 پست

مثلا توی یه اکانت دیگه 

دلت برای خودت بسوزه و طوری که بغض کنی 

هروقت اون تاپیک ها رو میخونم دلم برای خودم میگیره برای سختی و عذابی که کشیدم یجوری بهم ظلم‌شد که برای شماها هم تعریف میکردم حتی باورم‌ نمیکردید 

ولی مهم اینه که از جهنم‌ نجات پیدا کردم❤️

ولی متاسفانه اون ناراحتی و فشار عصبی اون روزا الان درومد برام انواع بیمارهای جسمی 💔🥲اونم تو سن۱۹سالگی

ولی به این  نتیجه رسیدم هیچکس ارزش و لیاقت ناراحتی شمارو نداره مثل من که از درد و رنج اون روزا سهم من شد بیماری الانم که هرروز دکترم ولی بازهم خداروشکر مهم اینکه لاقل آرامش دارم

بیماریت چیه عزیزم؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا من تاپیک های قدیمَمو میخونم میگم چقد دغدغه هام سطحی بوده، چقد سرخوش و خجسته بودم 😥

الان میشه گفت 80 درصد داغونم از لحاظ روحی روانی

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بیماریت چیه عزیزم؟

گوارشی و ناراحتی معده خلاصه بگم کلا معدم نابود شده فکر میکنم بخاطر فشار عصبی اون روزا

همچنین روانم که بعد از دوسال بهتر شده اون زخم عمیق قلبم یکم بهبود پیدا کرد ولی هنوز گاهی مثل الان یاد اون روزا میوفتم حالم بهم میخوره 

نه چون هیچوقت تاپیک درد و دل نمیزنم

وای من اون روزا یجوری مغزمو شستشو داده بودن که به خانوادم نباید چیزی بگم و اون بیشرف نه میزاشت با دوستم چت کنم نه با خانوادم حرف بزنم فقط اینجارو داشتم 

گوارشی و ناراحتی معده خلاصه بگم کلا معدم نابود شده فکر میکنم بخاطر فشار عصبی اون روزاهمچنین روانم که ...

الهی بمیرم واست😔💔

قشنگ درکت میکنم

چند سالته؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

الان یه ۲۰روز دیگه میشم ۱۹

آخی

پیشاپیش تولدت مبارک دختر قوی

ایشالله ۱۲۰ سالگیت با بهترین زندگی و کلی شادی💜🦋

وای من اون روزا یجوری مغزمو شستشو داده بودن که به خانوادم نباید چیزی بگم و اون بیشرف نه میزاشت با دو ...

من همیشه مشکلاتم و خودم حل میکنم

اهل مشورت هستم ولی نه واسه هر چیزی

سبک،سنگین میکنم کاری و که فکر میکنم

درسته انجام میدم محتاط هم هستم 

گاهی 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌