2777
2789

من ظهرا ساعت 1 بیدار میشم 

این جند وقته بخاطر خاستگارم که صحبت کنیم و به تفاهم برسیم 10 بیدار میشم 

اما بهم میگه دیر بیدار میشی 

من همین الانشم. کمبود خواب گرفتم چشام داره میسوزه برا خواب 

عصرا هم نمیخوابم 

نمیدونم چیکارش کنم

صبح جوابشو دادم و خوابیدم تا12 

بیدار که شدم انلاین شدم دیدم پیام داده نگو که خوابیدی 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

اگه الان از چشام عکس بزارم وحشت میکنید قرمممز شدن و سنگین 

انقد که کمبود خواب کشیدم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی تایپک اخرمو گزارش بزن

ناشناس من🩵🦋. https://abzarek.ir/service-p/msg/2012773 بخونید درخواست دوستی نمیپذیرم 🙋🏻‍♀️ولۍ ''تـو'' قشنڪً ترین دلخوشےٖ دنیایۍ .𝐇💍✨ ৎ୭֪֢ ׁ 𓏺 ๋࣭ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'                                                

شب کی میخوابی؟چقدر ساعت خوابت بده خدایی زندگیت تو خوابه که. چند سالته؟

21 سالمه 

3 شب میخوابم

لنگ ظهره دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

شبا زود بخواب

آخه مگه ظهر مگه وقت بیدار شدنه

خیلییییییی بنظرم این جور افراد آدمای گسل کننده هستند 

هدف ندارید ک اون موقع میخابید

بیکارید

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
21 سالمه 3 شب میخوابم

دیر نخواب صبح زود بیدار شو خواب روزت برای دیگران یعنی بی هدفی زندگیت عزیزم. یه هنری کاری ورزشی چیزی برو روزهاتو الکی شب نکن حیفه . الان خواستگارت میگه خب بعد ازدواج به خونه و خودش نمیرسه خوابه همش