2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون میرن ماموریت بیاین تروخدا دارم دق میکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 30 پست

عزیزم برنامه بذار پادکست گوش کن 

کتاب بخون 

سریال ببین

آشپزی کن

سعی کن بگذرونی

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

ماموریت نمیره ولی کشیک میره بعصی وقتا ۳۶ ساعته بعضی وقتا ۲۴ ساعته

هیچی منم خونه می مونم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا در سال میره چند بار ولی مهم نیست. زیاد ،حقیقتا جاش خیلی خالی میشه تازه وقتیکه میره میفهمم  چقدر بعضی چیزا نیست لنگ میزنه  زنگم زیادد نمیزنیم بهم فقط پیام میدیم ،

ولی خب انقدرم سخت نمیگذره تا وقتی بیاد ،تا دلت بخواد فیلم و سریال  میبینیم میزم بیرون با دویتام خرید میکنم ،خونه فانیلام حتی راه دور مثل خونه مادربزرگم میرم

چقد سریال ببینم تو سه روزحتی حصله ی شام خوردنم ندارم🤦‍♀️

واا 

شوهره منم نیست

الان با دخترم شام خوردیم و فیلم میبینیم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

ماموریت نمیرن 

ولی چون پروژه قبول میکنن ، شهر های مختلف زیاد میرن 

بیشترینش هم یک هفته بوده 

چون شاغل بودم  اذیت نبودم بیرون رفتن خرید گردش انجام کارای خونه و شبم خونه ی خودم میموندم 

الانم که بچه دارم‌ تمام وقتم برای ایشونه و اصلا تنها نیستم ،

ممکنه اولش سخت باشه ولی عادت میکنی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ماموریت نمیرهولی گاهی میره شهرشون ۲ هفته اینا نمیاد،مخصوصا وقتی کار داره اونجامنم خونه خودمون میمونم ...

کامل دو هفترو تنها میمونی؟ 😕

خدایی دلت تنگ نمیشه؟

پس انگار ایراد از منه ، ب دوستمم میگم میگه این ک.ونی بازیا چیه ب شوهرت نگی پرو میشه ها😑🤦‍♀️

کامل دو هفترو تنها میمونی؟ 😕خدایی دلت تنگ نمیشه؟پس انگار ایراد از منه ، ب دوستمم میگم میگه این ک.ون ...

اولاشه درست میشه

شما زیادی وابسته ای من خودم زیاد وابسته نیستم تازه بعضی شبام تنهام 

کامل دو هفترو تنها میمونی؟ 😕خدایی دلت تنگ نمیشه؟پس انگار ایراد از منه ، ب دوستمم میگم میگه این ک.ون ...

آره

چرا تنگ میشه

ولی خب ویدیوکال هست تو اسکایپ،زنگم میزنه،‌چتم میکنه،‌‌‌..

البته منم سم بودم یه دورانی

دوست که بودیم زانوشو عمل کرد،بعد خب پیشش نبودم که.حالا تازه به هوش اومده بود من زنگ زده بودم جیغ جیغ که چرا به من خبر ندادی زنده ای😂چرا دیر زنگ زدی؟😂

میگف بابا بیهوش بودم به خدا

من باز گریه که من فک کردم تو زیر عمل مردی...

کلا ردی بودم

قشنگ هرروز باید تو ویدیو کال گزارش میداد از درداش و روند بهبود،از اون ورم حواسش میبود که مامانش منو تو ویدیوکال نبینه یه وقت😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨