2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای منم بیا از همین امروز روری ۱۵ دقیقه کار کنیم

آخه امتحانا شروع شدن نمیزارن که امروزم زبان و خراب کردم نمی‌دونم و غلطی کنم فک کن همه دریافت خوب باشه این یدونه رو همش برینی🥲😭

آخه امتحانا شروع شدن نمیزارن که امروزم زبان و خراب کردم نمی‌دونم و غلطی کنم فک کن همه دریافت خوب باش ...

روزی ۱۰ دقیقه تا نوبت دوم کلی وقته و میشه خیلی راحت جمع کرد پایه ای؟

ارع پایه ام رشتت چیه میای باهم درس بخونیم؟

بیشتر از ۱۵۰ روز دیکه وقت داریم اگر روزی ۱۰ دقیقه کار کنیم میشه ۱۵۰۰۰ ساعت و حتا میشه کنکور زیبان داد با این تکنیک😑😂

ازه حتما خودمم دنبال یکیم باهاش استارت بزنم ارادم قوی بشه بخونم انسانیم تو چطور

من افتادم سال پیش شهریور رفتم امتحان دادم😭😐

اخی عزیزم میفهمم

ببین من نمونه میخونم فکر کم چقدر بخاطرش سرزنش میشم معلم همین الانشم حواسش به من هست ای کاش از این زبان خوشم میومد از اول روش کار میکردم چرا من انقدر نادیده گرفتم که الان وضعم این باشه ای کاش برگردم گذشته ولی............