2777
2789

چند وقته مدام بچه هام تب و سرفه و آبریزش بینی داشتن چندباری بالا آوردن و ....

حالام خودم دچار عفونت لثه شدم😓😓😓

همون دوتا کیست لعنتی باد کردن و دردناک شدن😔

خدایا خستم یه طوری کمکم کن 

زمستون و سرما دلم بدجوری گرفته نه میشه رفت بیرون نه جایی....

از صبحه جلو چشم بچه هام اشک ریختم خسته ام

شرمنده این 3تا طفل بی گناه هستم امیدوارم منو ببخشن😓😓😓

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

عزیزم خسته نباشی واقعا.میدونم چی میگی این فصل انگار همه مریضیا هجوم میاره

اینم میگذره تا یک هفته دیگه ان شاءالله همتون خوب شدین

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قشنگم زندگق مشغله های خودشوداره اینکه توقوی باشی ملاکه

قوی بودنت هیچوقت ازیادنمیره پس قوی باشوادامه بده این نیزمیگذرد مهربون🥰

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

عزیزم خسته نباشی واقعا.میدونم چی میگی این فصل انگار همه مریضیا هجوم میارهاینم میگذره تا یک هفته دیگه ...

خیلی خستم خیلی...

چقدر دلم میسوزه بچه های معصومم هیچ درکی از درد دندون ندارن من جلوشون از درد گریه میکنم😔😔

خیلی مادر بدی ام💔💔

قشنگم زندگق مشغله های خودشوداره اینکه توقوی باشی ملاکهقوی بودنت هیچوقت ازیادنمیره پس قوی باشوادامه ب ...

خیلی قوی بودم مدتیه نمیتونم تحملم کم شده😔😔

طفلی بچه هام بیچاره شوهرم مجبورن یه زن و مادر بیمار هر روز غمگین تحمل کنن💔💔💔

خیلی خستم خیلی...چقدر دلم میسوزه بچه های معصومم هیچ درکی از درد دندون ندارن من جلوشون از درد گریه می ...

تو بد ترین شرایطت هم نگو من مادر بدی ام .اصلا هم بد نیستی.شما هم انسانی یه وقتایی بی حوصله ای یه وقتایی درد داری مجسمه که نیستی دائما خندون باشی.درد هم طاقت آدمو کم میکنه.میری دکتر خوب میشی تا چند روز دیگه شرایط به حالت عادی برمیگرده .الان همه خونه های بچه دار این مدت درگیر مریض داری بودن ما هم اول همسرم بعد دو تا پسرام حالا هم خودم مریض شدم تقریبا دو ماهه مریضیم همش .کاملا عادیه نگران نباش

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
خیلی قوی بودم مدتیه نمیتونم تحملم کم شده😔😔طفلی بچه هام بیچاره شوهرم مجبورن یه زن و مادر بیمار هر ر ...

اشکال نداره باهمه خوبوبدیاش میگذره غصه نخور

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤