2777
2789
عنوان

ف ا ل بین عالی سراغ دارید

51 بازدید | 10 پست

دوستان از این ف ا ل بینایی که ویس میدن حضوری لازم نیست بری 

کسی که هرچی میگه درست باشه میخوکوبت کنه

یکیو میشناختم ایران نبود بی نظیر منتها ویجش پیام میدم جواب نمیده ظاهرا کار نمیکنه دیگه

منم میخام

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

عزیزم خبر دار شدن از آینده اصلا خوب نیست 

منم به مدت خیلی فا.ل می‌گرفتم برای آرزوم انقد پریشون بودم ماهانه شاید دو تومن پول فا.ل میدادم  ولی الان اصلا هزار تومنم پول فا.ل نمی‌دم حتی اونایی که راست بگن که خیلی کم پیدا میشه یا اصلا نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید