2777
2789
شخصیت داشته باش لطفا اگه نمیتونی کمک کنی گمشو از تاپیک

چقد مودبی عزیزم

من واقعا حس خوبی نگرفتم از داداشت🤷🤷

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما که نمیتونی تاابد مراقبش باشی باید یه کارهایی بکنه که با نتیجه کارش روبرو بشه بفهمه اشتباه کرده خ ...

آره متوجه هستم ولی خب یه ذره خامه دیگه بعد بابای ما خیلی بیخیال و خونسرده بعضی چیزا رو پدر به پسر میگه قبول داری

به خونواده ی کسی نباید توهین کنی سعی کن متوجه شی

منکه داداشتو رو نمیشناسم بیام ب شخص داداشت چیزی بگم

پسر نوعی رو گفتم که با مادر و خواهرش این رفتارو داره

ب جای اینکه عصبانیتت رو سرمن خالی کنی سعی کن دیگه نگران داداشت نباشی بیشتر خودتو اذیت میکنی 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

منکه داداشتو رو نمیشناسم بیام ب شخص داداشت چیزی بگمپسر نوعی رو گفتم که با مادر و خواهرش این رفتارو د ...

خونواده ی آدما بخشی از قلبشونن هرچقدر همه با هم به مشکل بخورن بازم برای هم جونشون و میدن اگه خواهر یا برادر داشته باشی حالت تدافعی من و درک میکنی وگرنه هیچ وقت نمیفهمی چی میگم 

منکه داداشتو رو نمیشناسم بیام ب شخص داداشت چیزی بگمپسر نوعی رو گفتم که با مادر و خواهرش این رفتارو د ...

من عصبانی نبودم غمگین بودم سر شما هم چیزی و خالی نکردم بعدم شما میدونی مقصر این وسایل شکسته کیه؟ من گفتم داداشم شکسته؟