2777
2789
عنوان

باسیاست ها بیاین چیکارکنم ازرفتارمادرشوهرم بابچم

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 70 پست
بیخیال در نهایت بچه توعه و پیش تو خواهد موند تا تو راضیی نباشی بچت از پیشت جایی نمیره بزار اون حرص ب ...

دقیقا منم همینه نظرم اخه اونا اصلا نمیتونن بچه ما رو ازما بگیرن نهایت چند روز بچه ما ب اونا وابسته میشه و عادت میکنه در نهایت فرزند خودمونه 

و اینکه گفتن همسرشون تک فرزنده خب اون مادر بزرگ ب نظرم واقعا از سر عشق و محبت با بچه رفتار میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توتاپیک قبلم راجب این موضوع صحبت کردم همه ریختن سرم که وظیفشه پسرشه کارشوهم ازدست بده نبایدچیزی بگیا ...

عزیزم نجنبی زندگیت از دست رفته پدرت بگو با شوهرت صحبت کنه بگو از این خونه کجا بریم آخه؟

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
مادر شوهره منم میگه این ماله منه شما برای خودتون یکی دیگه بیارین😂

من ک دختر هم خودش نداره دختر منم نوه اوله دیگه هیچی حالا مادر شوهرم زیاد مهربون نیس ولی پدرشوهرم اگ بدونی چطوری خودشو واسه دخترم میکشه دخترمم ک اب میخوره میگه برای باباجونمم هم نگه داریم 

دیشب واسه مادر شوهرم هدیه بردیم دخترم ب باباجونش میگه ناراحت نشی ها بهت قول میدم زود ک بابام پول داشت واست دوتا هدیه بخرم

دقیقا منم همینه نظرم اخه اونا اصلا نمیتونن بچه ما رو ازما بگیرن نهایت چند روز بچه ما ب اونا وابسته م ...

میدونی اون مادربزرگ صد در صد عاشق نوه اشه 

ولی خودخواهه اینو باید درک کنه که جایگاه من فقط مادربزرگیه نه مادری ولی متاسفانه اینجور افراد خودخواهن و اصلا فکر نمیکنن این مادر سختشه ببینه مادرشوهر بخواد ادعای مادری کنه 

مادزشوهری که زرنگه اتفاقا میاد اعتماد عروسش بدست میاره و برا عروسش دلسوزی میکنه باهاش خوب رفتار میکنه به نوه اش یاد میده حرفای مادرش گوش کنه اونوقت عروس هم اعتماد میکنه میزاره بچه زیاد بره پیشش نه اینجوری اول تخم کینه رو تو دل عروست بکاری بعد توقع داشته باشی محبت درو کنی؟

عزیزم نجنبی زندگیت از دست رفته پدرت بگو با شوهرت صحبت کنه بگو از این خونه کجا بریم آخه؟

میترسم خدای نکرده پدرشوهرم طوریش شه بعدازچشم منوبابام ببینه بخدا توبدوضعیتی گیرکردم اصن نمیدونم راه درست چیه حرف درست کدومه

من با مادر شوهرم توی یک ساختمان زندگی میکنیم اونم دختر نداره همیشه میگه از کلاس اول اینو میبرم برای ...

ولی کسی در مورد دختر من همچین حرفی بزنه یه جور دیگه صحبت می کنم

ولی کسی در مورد دختر من همچین حرفی بزنه یه جور دیگه صحبت می کنم

عزیزم مگ اون بگه دخترتو میبرم من میدم و اون هم میتونه ببره؟اصلا توان نگهداری از بچه کوچیک رو دارن مگه؟؟؟

یک چیزی میگن ک مثلا میخان دوس داشتنشون رو برسونن 

من ک اصلا این رفتار رو ب معنی بدی نمیگیرم شایدم من اشتباه میکنم

خب همیم سرطان بدخیم زده میترسم بخام شوهرمو منع کنم بعد یچیزیش بشه ازچشم من بیینه

بیخود ان شاءالله که شفا پیدا می کنه ولی با پدرت صحبت کن باز هر جور خودت میدونی 

عزیزم مگ اون بگه دخترتو میبرم من میدم و اون هم میتونه ببره؟اصلا توان نگهداری از بچه کوچیک رو دارن مگ ...

خب ولی اگه من یکم کوتاه بیام ازهمین الان میبرتش ولی منم نمیتونم اصن بدون بچم اخه یشب طاقت بیارم بخاطرهمینم داره ازطریق وابسته کردن بچم واردمیشه