2777
2789
عنوان

باسیاست ها بیاین چیکارکنم ازرفتارمادرشوهرم بابچم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 70 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم هر کی رو میبینه دیگه به هیچ حرفیم گوش نمیده و میدوه از دستم فرار می‌کنه و غذا نمیخوره. تازه مادربزرگ و پدر و اینا که هیچی، کارگر هم بیاد برای نظافت، از اونم جرات میگیره 

کلا بچه و کاراشو بنداز گردن مادرشوهرت 

بالخره ک میرن خونشون و دخترت در دنهایت تو رو داره 

مثلا بچه رو بنداز رو دستش به بهونه خریدی آرایشگاهی چیزی بزن بیرون 

بعدم بیا بگو والا هوا خوب بود یکمم قدم زدم تو پارک از بچه هم خیالم راحت بود پیش شما مراقبشی و کاراشو انجام میدی 

وقتی ک دید مسئولیت دخترت داره میوفته گردنش خودش میکشه کنار 

تو توی روش هیچی نگو تازه هی الکی بگو خدا خیرت بده اومدی بالخره این بچه وابستگیش ب من کمتر شد قبلا چسبیده بود مثل آدامس بهم نمیتونستم تا دشویی هم برم 

وقتی فهمید تو از این وضعیت خوشحالی خودش میکشه کنار ک دوباره بچتو بندازه رو خودت 

دختر منم هر کی رو میبینه دیگه به هیچ حرفیم گوش نمیده و میدوه از دستم فرار می‌کنه و غذا نمیخوره. تازه ...

نه این فقط وقتی پیش مادرشوهره میرسه اینجوری میشه نمیدونم والا چیکارش میکنه

اخه مشکل اینه اصلا نمیتونم بدون دخترم جایی برم تنها دلم طاقت نمیاره

داداشه من ۲ سالشه مهمون میاد خونمون طرف رو تا الان ندیده باشه هم باهاشون میره خونشون انقدر وابسته مامانمه😂😂😂

غریبه میبینه میره بغلش و حتما باید باهاش بره خونه 

منم خیلی ول بودم تو بچگی

بزار بچه مستقل باشه نمیشه ک همش بچسبه ب خودت 

کلا بچه و کاراشو بنداز گردن مادرشوهرت بالخره ک میرن خونشون و دخترت در دنهایت تو رو داره مثلا بچه رو ...

نه بابا اخه ازوناش نیس،مادرشوهرمن کلا ازاول درتلاش بود که اتفاقاوابستگی دخترم بهم کم شه.... همش میگه من میبرم خونمون اینو نگهشمیدارم حالا چندساعت فاصله شهرمونه مثلاتوقع داره ببره یه هفته خونشون من کلانبینمش بچم 

داداشه من ۲ سالشه مهمون میاد خونمون طرف رو تا الان ندیده باشه هم باهاشون میره خونشون انقدر وابسته ما ...

گفتی ول بودی کلی خندم گرفت.یاد خواهروچیکم افتادم.اونم خیلی ول بود🤣🤣🤣یعنی از خیلی هم اونورترها

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نه بابا اخه ازوناش نیس،مادرشوهرمن کلا ازاول درتلاش بود که اتفاقاوابستگی دخترم بهم کم شه.... همش میگه ...

من با مادر شوهرم توی یک ساختمان زندگی میکنیم اونم دختر نداره همیشه میگه از کلاس اول اینو میبرم برای خودم تو بفکر یک دختر دیگه باش برای خودت بیار 

گاهی هم خونه اونا دخترم میخوابه من حساس نیستم لابد بچه محبت میبینه ک جذب میشه 

دختر منم همینطوره مادربزرگهارو ک میبینه دیگ از کنترل من خارج میشه و اصلا گوش نمیده ب من من ک بیخیال ...

من این مدلی دوست ندارم اخه وقتی میبرم خونه مامانم این شکلی نیس کلی بازی ومستقله ولی بحرف منم گوش میده اما نمیدونم چرا پیش این مامانبزرگش اینطوریه

توچندتا تاپیک قبلم هس پدرشوهرم سرطان گرفته.... اومدن شوهرم میبرتش برادرمانولی مادرشوهرم بیستراز شوهر ...

خیلی راحت بهش تذکر بده بگو بچم دوست ندارم دوگانه بار بیاد یکمی مراعات کنید ممنون میشم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!