2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید🙏🏻

25 بازدید | 2 پست

قضیه اینه که من ۸سال پیش ازدواج کردم کلا از اول با مادرشوهرم میونمون خوب نبود اگرم گاهی خوب بودیم یه تایم کوتاهی بود و بعدش خانم شروع میکرد بهونه تراشی و اذیت...بحث بینمون زیاده و خیلی حسادت داره من برم مسافرت یا چیزی بخرم فوری ناراحت میشه بارها این اتفاق افتاده. واسه یلدا خواستم برم خونه ش به همسرم گفتم بهش اطلاع بده که همسرم گفت مامانم میگه من نیستم و نیاید گفتم اوکی فرداش دوباره برای روز مادر به همسرم گفتم بریم دیدم پشت گوش میندازه و نمیخواد بره اصرار کردم گفتم چیشده گفت مادرم میگه لازم نکرده زنت و بیاری اینجا بیاد برای من بی محلی کنه و قیافه بگیره من اصلا بقدری شوکه شدم که خدا میدونه انقدر ناراحت شدم که حد نداره اخه من اصلا اهل این کارا نیستم همیشه دوست دارم به دور از حاشیه باشم کلا اینجوریم که ترجیح میدم صلح برقرار باشه حتی به قیمت اینکه چیزی هم ناراحتم کنه صدامو در نمیارم حالا اگه نمیرفتیم تو این مناسبتا جنگ بود که چرا نیومدین الان نیخوام برم به مادرشوهرم بگم که چقد ازش ناراحتم چند روزه دارم خودخوری میکنم اصلا نمیتونم این قضیه رو هضم کنم...معذرت میخوام که طولانی شد خواستم همه رو یجا بنویسم🙏🏻

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
همش سو تفاهمه خیلی زرنگ باش برو حلش کن اون زن خوبیه تو هم ادم خوبی هستی کینه ایی نیستی فقط کمی مدیری ...

نمیدونم بهش چی بگم نمیخوام دعواکنم ولی واقعیت اینه که این دفعه اولش نیست دفعه چندمشه و من مطمئنم خودش اگه جای من بود هرگز تحمل نمیکرد

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.