یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
انقدر بالا رفتن قیمتا فک میکنی اونیک کمتره اصل نیست یا نمیدونم خوب نیست
دقیقا
فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمیخوری!حرف میزنه و عمل میکنه،اصالت داره، خیانت نمیکنه!کنارش پیشرفت میکنی،حرمت بلده و پا پس نمیکشه،زخم نمیزنه، عقده نداره، مرهم میشه، رفیق میشه، یار میشه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چهطوری باهاش رفتار میکنی اهمیت نمیده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشمهایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سالها باهاتون موندگاره؛عاشق چشمهایی بشین که سیره ... تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
خوده حیوونه رو میخردی ارزون تر در میامد هم گوشتش میخوردی هم پوستش لباس میکردی کلش هم خشک میکردی میزدی دیوار
1
5
10
15
20
25
30
35
40
با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمیخوری!حرف میزنه و عمل میکنه،اصالت داره، خیانت نمیکنه!کنارش پیشرفت میکنی،حرمت بلده و پا پس نمیکشه،زخم نمیزنه، عقده نداره، مرهم میشه، رفیق میشه، یار میشه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چهطوری باهاش رفتار میکنی اهمیت نمیده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشمهایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سالها باهاتون موندگاره؛عاشق چشمهایی بشین که سیره ... تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
خیلی گرون میدن تو بازار پارچه پالتویی خوب قیمت کردم طوسی خیلی روشن پالتوهاش هفت تیر داره متری دویست و خورده ای یه فوتر هم بود روش گلدوزی کرده بودند متری چهارصد و خورده ای من که این قدر لباس و پارچه دارم حالا حالاها احتیاج به خرید ندارم
فکر کنم با پوشش انسان های اولیه بگذدیم بهتره برگ درختو این چیزا تازه تابستان خنکم میشیم ،😐🤣
1
5
10
15
20
25
30
35
40