2777
2789
عنوان

آیا من دو قطبی ام لطفا بیاید

40 بازدید | 3 پست

من ی روز خیلی خوشحالم البته خوشحال نیستم ولی انرژیم زیاده روتین پوستی انجام میدم آهنگ میزارم خنده هام تو خونه میپیچه با مامانم می‌خندم داداشامو اذیت میکنم .

اما ی روزی اینقدر حالم بد میشه که حس میکنم تو قفسم و یکی با چاقو داره به قلبم میزنه نمیتونم از جام پاشم بس که کسلم ، بغض میکنم اینقدر که نفس تنگی پیدا میکنم معدم درد میگیره و فقط می‌خوام جیغ بزنم و یک دل سیر گریه کنم .

من دو قطبی ام؟؟؟😓

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تست آنلاین دوقطبی بده ببین چطور هستی

من دوقطبی ام روتین پوستی رو نمی تونم نگه دارم گاهی موهامم شونه نمی کنم توی فاز افسردگی به خودکشی فکر میکنم گاهی فک می کنم دیگران ازم متنفرن و مدام نشخوار ذهنی دارم گاهی خوابم به هم میخوره احساس می کنم نباید بخوابم چندکار همزمان انجام میدم جسور و ولخرج و پرخور میشم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️