بچه ها چند دقیقه پیش پسر همسایه مون اومده بود درست زیر پنجره ی اتاق من وایساده بود اهنگ میخوند خیلی هم با احساسسسس
به خودم بگیرم یا زوده خخخ
برگام ریخت اصننن
لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃 نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚 انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶 به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶🌫️
لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃 نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚 انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶 به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶🌫️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همیشه وقتی تو اتاقم هستم پرده کناره حتما دیده هستم دیگه
واسه چی ب خودت بگیری؟پسرا مستقیم ب طرف میگن دوستت داریم بعد اخرش میگن بی منظور بود دیگه چه برسه ب ای ...
خب بین این همه ادم چرا باید بیاد زیر پنجره ی اتاق من با احساس بخونههه؟ وای حبیب شدم
چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰