2777
2789
عنوان

قبلا دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 18 پست
دروغ دروغ میاره مجبوری ادامه بدی و گزنه ضایع میشی میتونی حرف تحمل کنی راستش رو بگو

میترسم یه کار اشتباهم باعث بشه همه منو فرد دروغ گویی بدونند. از این جاش میترسم. 

آره واقعا یک سال پیشم بچگی کرد 

این کاربری دست چندین نفر است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میترسم یه کار اشتباهم باعث بشه همه منو فرد دروغ گویی بدونند. از این جاش میترسم. آره واقعا یک سال پیش ...

فرد راستگو یا دروغگو بدونن تو رو 

چه تاثیری برات داره؟ 

اونا که از حرف زدنشون خوشا نمیاد 

برای ارتباط آدمای جدید پیدا کن

راجب شهری بود که توش زندگی میکردم و اصلیتم. الکی گفته بودم برای یه جا دیگه ام... الان دوباره یکی پرس ...

اگه میتونی شروع کن کم کم درمورد شهر زادگاهت و اصالتت اهنگ یا عکس گذاشتن. اگه کسی پرسید بگو اصالتا از فلان جا هستم ولی خب بزرگ‌شده مثلا فلان جا . فکر کنم همچین چیزی مشکلتون هست. 

بعدم کسی گذشته رو یادآوری کرد بگید یادم نیست درمورد چی میپرسید من یادم نیست دیشب شام چی خوردم شما از سال یا سالها پیش میپرسی به خنده بگید و جمعش کنید اون حرف گذشته رو.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••