2777
2789

پارسال 340 گرم طلا فروختم یه واحد مسکن مهر خریدم رهن خونرم روش گذاشتم تا الان800 میلسون تو ضررم روز به روزم ضررم داره بیشتر میشه موندم چی کار کنم بهمن مستاجرشمیره بفروشم ذگدوباره طلا بخرم هر چند الان با گول خونه 200 گرمم طلا نمیشه هیچ سال طلا تو یه سال بیشتر از 2 برابر نشده بود و خونه اینطور راکد و ثابت خیلی ناراحتم از شانس گندم دلم میخواد بمیرم دیگه مغزم درست کار نمیکنه خوب و بد چیه فقط میدونم اگه این روند ادامه دار باشه تا سال دیگه از ناراحتی دق میکنم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

صبر کن دیگه

خونه رو خریدی

راکد بوده

یهو میره بالا

بفروشی ک باز ضرره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهد از اوج گرفتن طلا و ماشین 

ابنا میره تو رکود 

زمین ملک و خونه میره تو اوج خودش جوری ک فکرشو نکنی 😡

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

نگاه کن زیاد غصه نخور 

اول ببین تا سال دیگه زنده هستیم 

بعد دو دستی خودت بکش !

با حرص دنیا .

دختر جان انسان از یک لحظه اش خبر نداره 

خصوصا با این اوضاع دنیا 

که در حال تحولات اساسیه ...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
صبر کن دیگهخونه رو خریدیراکد بودهیهو میره بالابفروشی ک باز ضرره

کی اخه طلا تو یه سال دو برابر شد هنوزم ادامه داره اما خونه به تمام بازارها بی تفاوت بوده همچنان تو رکوده و قیمتش ثابت

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
ملک راکد بوده ولی گرون میشه

طلارو هر روز میبینیم داره میره بالا و بالاتر اما خونه فقط حرفه الان دو ساله هی میگن گرون میشه 100 میلیونم گرون نشده