2777
2789

بچه ها چیکار کنم نیاز دارم با این آدم اوکی باشم ولی دیدم بهش منفیه اصلا باهاش کنار نمیام کوچیک ترین حرفی بزنه من منفیشو میبینم 🫤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره و‌مطمئنم آدم مزخرفیه

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
دوربینت و از رو اون ادم بردار و به هر نحو شده زوم کن رو یه مسئله دیگهاین جریان بدتر میشه و فقط خودت ...

آره من بخاطر این رفتارم قبلا پشیمون شدم الان واسه همین میترسم از اینکارام

آره اصلا نمیتونم باهاش خوب باشم تک تک حرفاشو منفی میگیرم 😐

چرا نیاز داری باهاش اوکی باشی؟ چیزی لازم داری؟ 

ببین میپرسم به خاطر اینکه خودمم همینطوری هستم. اما خب چون نیازی بهشون نداشتم باهاشون کات کردم. تک به تک حرفاشون اگر مثبت هم بود من دلم چرکین شده بود و نمیتونستم باهاشون اوکی باشم. 

اما اگه کارت پیشش گیره یا هیچکس دیگه جز اون نمیتونه کاری ک میخوای واست بکنه باید تحملش کنی تا به قول معروف کارت تموم شه خرت از پل رد شه دیگه