2777
2789
عنوان

طلاق جون من بیای تاپیکم اسکرسن شات پیام ها شوهرم بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 44 پست
من عکست رو دیدم خوشگلیسنت هم کمهوقتی نمیخوادت ازش جدا شوسرکار میری مستقل میشی ازدواج میکنی بچه دار م ...

دارم لحطه به لحظه انگار جون میدم تازه اومده نشسته جلو من شیرینی میخوره میده تو حتی نمسگه بیا تو هم بخور گندش بزنن شکم برا خوردن نمیگما اینکه چقدر وقیحه با لبخند کوفت میکرد بعدش بهم گفت اقا یه دختر اوردن پیش منننن سر گار گفتن بیا با این باش  یکی از بزرگترین سالن ها زیبایی شهر که معروفه رو این داره اینا ..ولی من نخواستمش گفتم اهاااان بس اونموقع که میگفتی یه زنه رو  سوار ماشین کردم ارایشگر بود و فلان و خیلی ادم معروفی بود اون میگفتی اخه نخود تو دهن شوهدم اب نمیخوره هر چی میشه یجوررری دهن لقی میکنه میگه کاملم نگه یجور میگه بعد گفت من  جرمه اخه گناهههه اقا من  دکس دارم برم با همچین ادمیی باشم اینا سپردن به خدا داره این کجاش داره گناههه نه... گفتم اره ادمی مثل فلان که اره زنش ادیتش میکرد هرررررر‌کار کرد با یه بچه حتی زندگیش حفط کنه نتونستتتتتت مجبورررر شد طلاق بده شبو روزش سیاه بود نه تویی که زنتم نچرال خوشکله فقط حوری نیس چون شیصدتا عمل نکرده . ،هزار تومنم ندادی به خودش برسه  و زنی که هزار تا طلم بدب تو حقش کردی باز عین پروانه دور سرت چرخیده ...گفت اره عقلم میگه بمووون بچه دار شو اینا ولییی دلم اینور اونور اخه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه زندگی گوهیه شب و روز عذابت بده ناراحتم باشی از طلاق 😐 شوهر من تمام مال و دارایی هاش و به نام ...

چقدر قوی تو دختر هوا جدیدش ببین بالا

یاااخدا چقدر خودتو تحقیر میکنی استارتر مگه چه گوهیه شوهرت اه اه چقدر ضعیفی باپا بزن در کونش شوتش کن بره حتی اگه قراره تااااااابد تنهابمانی 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
یاااخدا چقدر خودتو تحقیر میکنی استارتر مگه چه گوهیه شوهرت اه اه چقدر ضعیفی باپا بزن در کونش شوتش کن ...

پیام اخر خوندی؟

یاااخدا چقدر خودتو تحقیر میکنی استارتر مگه چه گوهیه شوهرت اه اه چقدر ضعیفی باپا بزن در کونش شوتش کن ...

از درون دیگه کم کم حالم داره ازش بهم میخوره 

پیام اخر خوندی؟

اره همه رو خوندم

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

وقتی نمیخوادت تا جوون و زیبایی جداشو

کسی که نخوادت تا ابد اذیتت میکنه الان ک جوونی اینحوری میگه سنت ک بالاتر بره ولت میکنه میره با دختر جوون

ولش کن بره ببینه اون بیزون خبری نیس برمیگرده با التماس پیشت انقد نچسب بهش

وقتی نمیخوادت تا جوون و زیبایی جداشوکسی که نخوادت تا ابد اذیتت میکنه الان ک جوونی اینحوری میگه سنت ک ...

نمیدونی الان یه حالیم عین مرده هام 

از درون دیگه کم کم حالم داره ازش بهم میخوره

تازه کم کم؟خدا خیر بده تورو دختر چقدر الکی صبوری به خرج میدی زنوشوهر باید حیا و حرمت داشته باشن نه که مثل شوهر تو هرزگیو رد کرده 

تازه کم کم؟خدا خیر بده تورو دختر چقدر الکی صبوری به خرج میدی زنوشوهر باید حیا و حرمت داشته باشن نه ک ...

تازه میگه چه گناهی اخه من  میگم باشه حرف نزن فقط یه کلام میسارمت بخه خدا اون جوابت میده میگه چه گناهی اخه این جرمه این گناه 

دارم لحطه به لحظه انگار جون میدم تازه اومده نشسته جلو من شیرینی میخوره میده تو حتی نمسگه بیا تو هم ب ...

باعرض معذرت ک ی ر تو عقلش ودلش یکجا مرده شورش ببرن که اینقدر زنشو بخاطر جیندرلاها اینقد عذاب میدن تا حالا به کسی توصیه طلاق نکردم ولی تاکی میخوای برا زندگی کردن باهات سرت منت بزاره باززبون نرم بگیر که مهریه آت بده برا پشتوانه آت بعد شوتش کن از زندگیت مطمعن باش خداجوابشو میده وخیر نمی بینه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت