2777
2789
عنوان

طلاق جون من بیای تاپیکم اسکرسن شات پیام ها شوهرم بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 44 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه زندگی گوهیه شب و روز عذابت بده ناراحتم باشی از طلاق 😐 شوهر من تمام مال و دارایی هاش و به نامم زد به دست و پام افتاد آدمی نبود تو فامیلشون که نفرستاده باشه دنبالم اما بعد خیانتش دیگه از گلوم پایین نرفت که نرفت دندونی که فاسد باشه تو دهنت به چه دردت میخوره؟

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

دختر خوب چندساله این حرفارو شنیدی خسته نشدی؟خودت دلت یه زندگی واقعی وبچه نمیخواد؟تاکی میخوای به این دل خوش کنی که این آقا تغییر کنه؟ده ساله اگر شمارو میخواست حداقل میذاشت بچه دار بشین.عمرت داره میره بدون ذره ای محبت،با حرفایی که دایم داره تنت ومیلرزونه.از این آقا جداشو مطمئن باش خداوند ظلمی که بهت شده رو داره میبینه وخدش هوات وداره.من قبلا عکست ودیدم از زیبایی هیچی کم نداری پس حیف جوونیت وزیباییت ووقتت که صرف این مرد بدردنخور وقدر نشناس کنی

والا اگه نمیخوادت دیگه بشکن بشکن نداره طلاقتو بگیر تا جوونی امکان ازدواج خوشبخت شدن داری این تو میان سالی ولت کنه عمرت هدر دادی کلا رو زندگی باهاش نمیشه سرمایه گزاری کنی از ما گفتن بود زودتر خودت ازشرش خلاص کن عکستو دیدم زیبایی تاجوونی شوهر خوب هم میکنی

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

بیا خصوصی

یه جعبه شیرینی گرفته رفت بیرون ظهر من خوابیدم چون کل طول شب گریه کرده بودم .. بعد یهو چشم باز شد این پیامکاشو دیدم ،بعد اومدم تو اتاق دیدم یه جعبه شیرینی گداشته رو اوپن بعد بهش پیام دادم این چیه چرا با احساسات من بازی میکنی و حرفا دیگه .. گفت نخیر این همینجوری گرفتم ربطی به حرفام نداره حرفام سر جاشه .. گفتم میخواستی سوپرایزم کنی گفت نخیر ... 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
این چه زندگی گوهیه شب و روز عذابت بده ناراحتم باشی از طلاق 😐 شوهر من تمام مال و دارایی هاش و به نام ...

یه جعبه شیرینی گرفته رفت بیرون ظهر من خوابیدم چون کل طول شب گریه کرده بودم .. بعد یهو چشم باز شد این پیامکاشو دیدم ،بعد اومدم تو اتاق دیدم یه جعبه شیرینی گداشته رو اوپن بعد بهش پیام دادم این چیه چرا با احساسات من بازی میکنی و حرفا دیگه .. گفت نخیر این همینجوری گرفتم ربطی به حرفام نداره حرفام سر جاشه .. گفتم میخواستی سوپرایزم کنی گفت نخیر 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
یه جعبه شیرینی گرفته رفت بیرون ظهر من خوابیدم چون کل طول شب گریه کرده بودم .. بعد یهو چشم باز شد این ...

نمیدونم چی بگم والا این اگه حرفش طلاقم نباشه باز یه آدم مریضه که اینجوری با روح و روانت بازی میکنه هر چه سریع تر یه فکری بکن ۱۰ سالت حروم شد تا کی میتونی اینجوری ادامه بدی 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

یه جعبه شیرینی گرفته رفت بیرون ظهر من خوابیدم چون کل طول شب گریه کرده بودم .. بعد یهو چشم باز شد این ...

اسی دوقطبی یا دیوونه نیس احیانا ولی با این دوشخصیتیش قطعا تو رو دیوونه می‌کنه کاش خودتو نجات بدی انگار بازی روانی راه میندازه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت