2777
2789
عنوان

خانما برم دت اول بنظرتون بیاید اسکرین ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 192 پست

ممنونم گلم🥹🌹

بخدا من نمیدونم چمه همین الان دوتا پسر خواهان منن و در خواستگاری از من جواب رد شنیدن 

یه پسر خررررر پول تو شهرمون هست اونم به من پیشنهاد دوستی و اینا داد من خودم حوصلشو نداشتم 

ولی بد کراشم رو این بشر نمیدونمم چرا اصلا سلام و احوالپرسی با اینو به چت فوق عاشقانه با بقیه ترجیح میدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خو دقیقاااا همین دیروز گفتمش من جز شما با کس دیگه ای درارتباط نیستم شماهم امتحان دارید گفت من کوچیک ...

دو سال و نیمه هیچ ابراز علاقه ای نکرده بعد خودت پاشی بری دانشگاه قبلیت بخاطر ایشون؟؟؟؟ 

بله 👌🏻درست میگید شما حالا بازم فکرامو میکنم اما احتمالا همین کاری که شما گفتید رو انجام میدم فقط ی ...

عزیزم من کامل ماجرای شما و زندگیتونو نمیدونم برای همین نمیتونم بگم اگ‌خودم بودم دقیقا چیکار میکردم

اما اگ قصدت ب رفتن شد ک مطمئن بشی کدوم طرفی هستی،روزی ک خاستی قرار بذاری همون تو پیام بگو 

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

اره دانشگاه بروبببینش ببین چی میگه قصدش چیه همونایی که گفتم دیگه با مقنعه و

آقا همه کاربرا یجوری میگن من حس میکنم کارم سبک بازیه 😥😭

چه غلطی کنم خدااااا 

یکی نیست بهم بگه دختر برو به زندگیت برس 

دلم میخواد با پیج فیک هرچی فوش بلدم نثارش کنممم مرتیکه پوفیوز 

آقا همه کاربرا یجوری میگن من حس میکنم کارم سبک بازیه 😥😭چه غلطی کنم خدااااا یکی نیست بهم بگه دختر ب ...

نگاه کن 

یجوری برو جلو که نه سیخ بسوزه نه کباب 

نه غرورت خورد شه نه خسرت به دل بمونی

امتحان کن دانشگاه برو ضرر نمیکنی 

تهش تلاشتو کردی

نگاه کن یجوری برو جلو که نه سیخ بسوزه نه کباب نه غرورت خورد شه نه خسرت به دل بمونیامتحان کن دانشگاه ...

این یجوری رفتن دقیقا یعنی چیییی؟ 

همین دیر رفتن و اینا ؟

بنظرتون کتاب ببرم برم تو کتابخونه درس هم بخونم یا دیگه اوضاع رو از اینی که هست بدتر نکنم و خیلی شیک و مجلسی برم ببینمش و بعدشم برگردم خونه؟!