2777
2789
عنوان

خانما برم دت اول بنظرتون بیاید اسکرین ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 192 پست

خیلی خودتو مشتاق نشون دادی

پسرا همیشه دوست دارن تلاش کنن واسه بدست اوردنت

هرچقدر بیشتر دردسترس نباشی جذاب تری

الانم حتی شده دیت نرو ولی نرو دانشگاهشون

انقدرم پیم های بلند نده بذار اون حرف بزنه تو فقط جواب بده

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

ببین تو اشتباه زیاد داری من الان بهت میگم 

اولا هیچ حرفی بجز درس و دانشگاه و همکلاسیات انگار نداری 

یه بحث انداختن انقدر سخته؟

میخوای با کسی آشنا بشی باید علایقش بفهمی فیلم موردعلاقش غذایی ک دوس داری نمیدونم تفریحش و ....

که ببینی اصلا باهم سازگارید یا نه 

هیچ کاری هم نداره تو اگه پسری ازت خوشش بیاد هر استوری ای بزاری ریپلی میزنه یه کوسشن باکس بزار بگو فیلم پیشنهاد بدین 

بعد که ریپلای کرد درباره فیلم هایی دوست دارین صحبت کنید ،، هیچوقت هم دختر نمیاد مستقیم بگه من دارم میام دانشگاه اون پسدم بگه پس منتظرتم 

میتونستی اینجوری بیان کنی که ، خیلی دلم میخواد بیام دانشگاه ولی دیگه از اون فضا دور شدم کاش میشد همکلاسی های سابقمو بیرون ببینم !!! 

اینطوری پسره اگه علاقه داشت قرار تنظیم میکرد یا خودش پیشنهاد میداد بریم بیرون 

درکل بجای پرحرفی بدون محتوا 

بامحتوا حرف بزنید تا همو بشناسید 

من همیشه اگه میخواستم با کسی آشنا شم اول فیلم و کتاب موردعلاقشو می‌فهمیدم بعد میرفتم اونارو میخوندم و میدیم 

شخص مقابل هم می‌رفت فیلم و کتاب موردعلاقه منو میخوند و میدید اینجوری یه تایم زیادی به احترام تو اختصاص داده

بعدش ک صمیمی تر شدین میتونین از بازی های جرئت حقیقت استفاده کنید 

دیگه تو این همه چیو میفهمی از شغل پدرومادر تا اینکه روسی کراش هست یا نه !

تا کلاس های بعدی خدانگهدارت😁  

برگشت به آزادی🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مشخصه شما خودت بیشتر از اون مشتاقی. پسرا کلا همینطوری ان. تفکرشون اینه هر کسی بیاد خوش میاد. ش ...

مرسی گلم که وقت گذاشتی و نظرتو گفتی 

جدا دارم منصرف میشم از رفتن...

ببین تو اشتباه زیاد داری من الان بهت میگم اولا هیچ حرفی بجز درس و دانشگاه و همکلاسیات انگار نداری یه ...

ممنونم عزیزم 🥹❤️

واقعا مرسی از اینکه برای من و تاپیکم وقت گذاشتی 

من خیلی اشتباه کردم اما ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست ...

نمیرم دانشگاه...

ممنونم عزیزم 🥹❤️واقعا مرسی از اینکه برای من و تاپیکم وقت گذاشتی من خیلی اشتباه کردم اما ماهی رو هرو ...

اگه پیام داد پیگیرت شد چرا نیومدی یا کی میای 

بهش بگو من دیگه از اون دانشگاه بجز شما با کسی درارتباط نیستم آنچنان و چون کار خاصی هم نداشتم نیومدم 

از همکلاسی هام هرکس منو میخواست ببینه بهم اطلاع داد ، بیرون از دانشگاه همو دیدیم

برگشت به آزادی🕊

اگه پیام داد پیگیرت شد چرا نیومدی یا کی میای بهش بگو من دیگه از اون دانشگاه بجز شما با کسی درارتباط ...

کسی به من اطلاع نداد من بارها بهش گفتم با کسی از اون دانشگاه درارتباط نیستم و اونم گفته که منم فقط با شما و یه پسر درارتباطم 

اینو بگم سه میشه 

کسی به من اطلاع نداد من بارها بهش گفتم با کسی از اون دانشگاه درارتباط نیستم و اونم گفته که منم فقط ب ...

پس اگه پیگیر شد فقط بگو دانشگاه کاری نداشتم بیام و دیگه از اون جو خیلی خارج شدم ، 

تو استوری درباره اینکه فیلم بگین یا کتاب بگین 

یا سوال های این تو کوسشن باکس بپرس 

برگشت به آزادی🕊

پس اگه پیگیر شد فقط بگو دانشگاه کاری نداشتم بیام و دیگه از اون جو خیلی خارج شدم ، تو استوری درباره ا ...

فقط لایک و ریپلای می‌کنه تاحالا question box یا حتی نظرسنجی رو جواب نداده...