جوانه_های_امیدم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 6573 عنوان آمدن خواب زیاد دراثر خوردن داروهای افسردگی 39 بازدید | 5 پست چیکارکنم؟ به دکتر گفتم دانشجوام موقع امتحاناس یه دارویی بده خوابم نگیره اما همش خوایم میادیعنی چشمام خستست اما ذهنم بیداره نمیتونم بخوابمچیکاااارکنم😭😭نمیتونم درس بخونم #مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛 امروز | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوانه_های_امیدم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 6573 چیا میخوری؟ فلوکستینتری فلوئوپرازینولبان #مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛
جوانه_های_امیدم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 6573 همین جوریه داروهای اعصاب خواب آورند منم این طوریم خب چیکارکنم؟من امتحان دارم نمیتونم درس بخونمهدچی کاپوچینو و...میخورم جواب نمیده #مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛
madii00 عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1009 فلوکستینتری فلوئوپرازینولبان بقشو نمیدونم ولی تری فلوئوپرازین خواب اوره،خب به دکترت بگو قرصی بده که خواب اور نباشه