2777
2789
عنوان

هدف از زندگی کردن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 283 پست
اره چون ما هم برامون سواله فقط سوال تو نیست.فکرکنم هدف از زندگی کردن تو این دنیا کامل کردن خودمون بر ...

خب وقتی قدرتشو نداشته باشی بخوای ولی نشه بدوی ولی نرسی انقدر همه ی این مراحلو تکرار کنی ولی نشه همش نشه و نشه چه فایده داره ؟

اون وقته که دیگه خسته میشی و همه چی برات بی معنیه حتی دنیای بعد

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فلسفه من قرانه 

میگه برای ازمایش اومدین تو شرایط مختلف با مشکلات و لذتهای مختلف سنجیده میشین ودرنهایت پرهیزگاران وکسایی که کارنیک انجام میدن تواین دنیا،، برندگان اون سرا هستن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
شمارو نمیدونم ولی من این دیدگاهو دارم که اومدیم همون کسی بشیم که میخایم و از نظر من زمین میدون جنگه ...

حرفای شما درسته 

ولی واقعا وقتی نیروی محرکی دیگه برات نباشه به این پوچی میرسی...

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

خب وقتی قدرتشو نداشته باشی بخوای ولی نشه بدوی ولی نرسی انقدر همه ی این مراحلو تکرار کنی ولی نشه همش ...

ببین عزیزم من تا تهش رفتم تهش اینه فقط تو ثانیه ثانیه از زندگیت زندگی کن همین خوش بگذرون شاد باش بخن. به هیچی فکر نکن فکر نکن از کجا اومدیم‌کجا میریم اصلا فکر کن مغز نداری فکر کن مغزت یه مدت قرار سایلنت بشه ک

که تو فکر نکنی و خوشحال باشی تولدت رو تو موقعیت های شاد فقط قرار بده همین 

من حرفی ندارم

بهتره همه چیو از زبون ددی بشنویم هوم؟

نامجون:همه توی زندگیشون سختی کشیدن روزای سخت و ناراحت کننده زیادی وجود داره ولی علاوه بر روزای سخت ما امیدورایم که روزای پر از امید برسن. این اون چیزیه که مارو زنده نگه میداره و بهمون اجازه میده که رویای خودمونو داشته باشیم:)🎶🧁

[...ARMY...]

خب وقتی قدرتشو نداشته باشی بخوای ولی نشه بدوی ولی نرسی انقدر همه ی این مراحلو تکرار کنی ولی نشه همش ...

اصل دنیا روی ناکامی سواره دنیا جای سختی کشیدنه بخاطر همین هیچکس رو نمی‌بینی که تو زندگیش غمی نداشته باشه.خدا گفته انسان رو در رنج و سختی خلق کردم.ینی این دنیا سختی بکش تا برسی به اصل کاری اون دنیا.هرچی سختی بیشتر اینجا بکشی بهتره انگاری

دورتبگردم من خب زندگی همینه دیگههمیشه ک نباید همه چی اوکی باشه چیبگم من اگ بدنیا نمیومدیمپس هفت تا ف ...

خب چرا زندگی اینجوریه؟

چرا نمیفممش چرا منو نمیفهمه 

ببین آهنگا تکراریه 

درس خوندن دیگه الویت نیست 

مغزت شده قبرستون آرزو هات 

دیگه مطلقا هیچی رو نمیخوای 

فقط خسته ای خوابی بی حالی گله داری 

کسای بهتری از من برای حمایت کردنشون هست...

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

تهش پخته میشیم تجربه کسب میکنیم خاطره می‌سازیم و مثل همه موجودات دنیا ، مثل گل ها از این زمین میریم

همش برام مبهمه 

هیچ کدونشو نمیخوام 

قبلا میخواستما ولی حالا نه

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

میخوام بگم بعد از ۴۰ سالگی خیلی وضع بدتر میشه به خودت میای میبینی ای داد بیداد

اکثر آدم ها توی جوونی میمیرن و توی ۷۰ ۸۰ سالگی دفن میشن 

مث من

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

حرفشم نزناسمشم میخوام بشنوماین فکرا چیه اصن شیوا؟من خودم اینجور تایما با فک کردن ب شوگا اروم میشمیکم ...

بارها فکر کردم ولی نمیشه نمیتونم دست از افکارم بردارم 

انقدری که افکارم ترسناکه قلبم نیست...

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

من دیروز تا حالا که رفتم مراسم دفن ی بنده خدایی ،همش تو فکرم که چقدر زندگی پوچ و واهیه ، دیروز این بنده خدا کمتر از چهل داشت ،همونجا بودیم ی دختر ۱۶ ساله آوردن برای دفن و بعد شنیدم ی جوون ۱۸ساله هم چند روز پیش فوت شده ، قدیما خیلی کم جوون مرگ می‌دیدیم ولی الان زیاد شده ،همین باعث کم شدن امید به زندگی میشه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
من میگم ما دست خودمون بود ب دنیا نمیومدیم پس،بهتره زندگی،کنیم موجودی هم بع این دنیا اضافه نکنیم

بله مرسی از نظرتون و وقتی که گذاشتین

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야