2777
2789
عنوان

هدف از زندگی کردن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 283 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی کلا زجرکشیدنه فقر بیماری مشکلات آخرش هم مردن

به همسن جور چیزها فکر میکنم میبینم یه بچه داشته باشم به همه‌ی آرزوهاش برسونمش هم خودم هم خودش هم باباش خوب زندگی کنیم تموم بشه بره دنیا تو سال های آینده خیلی مصنوعی و رباتیک هست وحشتناک به نظر من دیگه قشنگی نداره قشنگی دهه ی ۶۰ و ۷۰ رو دیگه کسی نمیتونه ببینه

ببین اگه ب خدا وزندگی بعد مرگ اعتقاد نداری تاصبحم کسی نمیتونه قانعت کنه ک زندگی هدفمنده ن بیهوده

من فقط یه خستگی عجیب تو وجودمه

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

خیلی قشنگ بود تاپیکت بر خلاف سایر تاپیک های دیگه حداقل یکی مثل من نظر شما رو داره که واقعا چرا به ای ...

مرسی از نظرتون 🩵

ولی واقعا نمیدونم چرا به جوابی نمیرسم

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

میشه وقتی حالش خوب نیستبا اضافه کردن اورثینک ب افکارشحالشو بدتر نکنی؟ممنون میشم واقعا

بآید با واقعیت ها کنار بیای انقدر باید بگی بگی به خودت بگی حرف بزنی بزنی تا به این نتیجه برسی که پس اگر اینجوریه بزار لذت ببرم بزار تو لحظه زندگی کنم شما شاید تو موقعیت ایشون نبودی من بودم و گذروندم خوبم میدونم الان دارم چی میگم یه مدت حالش بد میشه بعد به خودش میاد میگه نه باید قشنگ زندگی کنم باید قشنگ بتونم بسازم

بآید با واقعیت ها کنار بیای انقدر باید بگی بگی به خودت بگی حرف بزنی بزنی تا به این نتیجه برسی که پس ...

من بهتر از شما اسیو میشناسم و شخصیتشو میدونم

میدونم الان چ حرفایی برای روحیش درسته

چیا نیست

الان اصلا وقت اینجور حرفا نیس اوکی؟

اصلا

[...ARMY...]

من نمی‌دونم خدا گفته اگه اعتقاد داری البتهمهم اون دنیاس

من به خدا اعتقاد دارم ولی بازم تو کتم نمیره وقتی تلاش میکنم به زندگیم معنی و جهت بدم ولی بی تاثیره 

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

من به خدا اعتقاد دارم ولی بازم تو کتم نمیره وقتی تلاش میکنم به زندگیم معنی و جهت بدم ولی بی تاثیره

سعی کن زندگی وپیشرفت داشته باشی 

به یک آدم دگ هم کمک کنی 

برو دروازغار تهران ببین چخبره؟!

معنی زندگیمون کمک ب اونا باشه