2777
2789
عنوان

بچه ها یازده روزه بینیمو عمل کردم

111 بازدید | 19 پست

یعنی افتضاحه افتضاح از اولشم گنده تر و زشتره حالم ازش بهم میخوره خدایا کاش عمل نکرده بودم تو مطب ازهمه خوشفرم و قشنگ شده بود از من گنده و افتصاح چه غلطی بکنم الان دیگه بعد این همه سختی و هزینه اصلا کاریش نکرده این دکتر 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بینی جدیدمبارک...عزیزم من ۴ماهه عمل کردم هنوزم کلی ورم دارم طبیعیه....بینی گوشتی تا۲سال واستخوانی تا۱سال همش ورمه ...نمک نخورادویه وفلفل ومشر...وب وسیگارم کلاممنوع...تاورمت کم بشه اب کرفس واب هویچ واب پای مرغم عالیه 

نگران نباش همش ورمه،منم 4ماهه ،تازه ورماش کم شده ،سر بین روز اول که آتل برداشتن ،دو برابر قبل شده بو ...

اخه اینی که من میبینم وقتی میخوام چسبو عوض کنم اینقدر زشته که نگو

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
بینی جدیدمبارک...عزیزم من ۴ماهه عمل کردم هنوزم کلی ورم دارم طبیعیه....بینی گوشتی تا۲سال واستخوانی تا ...

پفک وپفیلا دوسدارم یکم میخورم خیلی زشت شدم انگار دشمن شاد شدم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
یعنی همونجوری شکل یه ۵ گنده است

خوب میشه من بینی خودم که همین حس و داشتم دخترم‌هم عمل کرده هی به شوهرم یواشکی میگفتم  چرا اینجوری شد چرا بزرگتر شدهشوهرن میگفت خوب میشه خودتو یادت رفته  ولی الان که شش ماه گذشته بینی ش عالیه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عزیزم نگران نباش کااااملا عادیه. ببین نوع بدن هرکی فرق میکنی تورم بینی بعضیا باید خیلی بگذره تا بخوابه و در ضمن فرم بینی حالا حالاها معلوم نمیشه. بینی خواهرم تقریبا ۵ ماه طول کشید تا فرم گرفت روزای اول خیلی افتضاح بود

خوب میشه من بینی خودم که همین حس و داشتم دخترم‌هم عمل کرده هی به شوهرم یواشکی میگفتم چرا اینجوری شد ...

خدا کنه چسب زدنم هم خوب بلد نیستم همش از روی فیلم میزنم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
پفک وپفیلا دوسدارم یکم میخورم خیلی زشت شدم انگار دشمن شاد شدم

پفک وپفیلاتویه ماهه اول خیلی ورموزیادمیکنه عزیزم😥😥 من ۴ماهه عمل کردم هوس پفک کنم یکی دوتادونه کوچیک میخورم🙁...خیلی بایدمراعات کردتازودتربخوابه من ماهه اول حس میکردم یه تیکه خمیرتوصورتمه☹☹ بااینکه خیلی هم رعایت میکردم الانم بازفرمش کامل معلوم نیست اماازبینی اولم خداروشکرخیلی بهتره😉😉...عمل صبرمیخوادورعایت تازودبه نتیجه برسی