2777
2789
عنوان

بچه ها یازده روزه بینیمو عمل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 19 پست
پفک وپفیلا دوسدارم یکم میخورم خیلی زشت شدم انگار دشمن شاد شدم

نه بابا ،بدن هر کس فرق می‌کنه ،

من خودم با یه دختره یه روز عمل شدیم ،بعد من اول آتل رو برداشتم ،واقعا ترسیدم خیلی زشت شده بودم ،اما اون دختره بینیش خیلی بهتر از من بود ،

ولی ناامید نشو ،من تازه بعد چهار ماه بهتر شده ،هنوزم ورم هستش اما صد درجه از روز اول بهتر شده ،

خدا کنه چسب زدنم هم خوب بلد نیستم همش از روی فیلم میزنم

نمیتونی بری مطب بزنی ،چسب خیلی شل نباید زد خیلی سفتم نباید زد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب میشه من بینی خودم که همین حس و داشتم دخترم‌هم عمل کرده هی به شوهرم یواشکی میگفتم چرا اینجوری شد ...

عزیزم من سرماخوردم توماهه سوم ورمم چندبرابرشددکترگفت نگران نباش میخوابه...بنظرتون واقعامیخوابه میترسم سرماخوردگیه خرابش کرده باشه😢

عزیزم من سرماخوردم توماهه سوم ورمم چندبرابرشددکترگفت نگران نباش میخوابه...بنظرتون واقعامیخوابه میترس ...

نه کلا سرماخوردگی گریه کردن غذاهای بد همه  اینا موقتا تاثیر میزاره  دوباره خوب میشه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
نه کلا سرماخوردگی گریه کردن غذاهای بد همه اینا موقتا تاثیر میزاره دوباره خوب میشه

الان یه ماهه ازش گذشته امازیادکم نشده دکترنوروم اسکین داده ...توکل به خداکه درست بشه خیلی نگرانشم🙂