2777
2789
عنوان

تازه عروسا کسی هس برا یلدا طلا نگرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 21 پست
الهی بگردمب منم روز زن هیچب نداد فقط تبریکخیلی غم دارم واقعا

دیروز انقد ناراحت بود بغلش کردم بوسش کردم گفتم عب نداره بهش گفتم به شوهرت بگو من خونه بابام چشم  و دل سیر بزرگ شدم گشنه کادو نیستم اما غرور و عیرت خودت زیر سوال میره جلو خانوادمو اقوامم اونام انتطار دارن پرس و جو میکنن وجهه خودت خراب میشه اگرم که برات مهم نیس اما برای من غرورم مهمه خودم گل بخرم یا یه هدبه به همه بگم تو دادی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ناراحت نشدی خونوادش کمکش نکردن؟خودش ی ذره پس انداز نکرد ک بتونه برات کاری کنهاینا ناراحتت نمیک ...

شوهر من خیلی دست و دلبازه تو همه مناسبت ها هرچقد پول نداشت بدون فکر واسه من خرج میکرد من میدونستم این مرد اگه پول داشته باشه همه چیو فراهم میکنه و اینکه اره خانواده شوهر من تاحالا چه تو عروسیمون چه مخارج زندگی هیچی تو بگو ۱۰ هزار کمک نکردن شوهرم خودش همه کارارو انجام داده 

چرا ادم ناراحت میشه دیگه من انتظار داشتم از مادرشوهرم اینا ولی کمک نکردن الانم مهم نیست وقتش بیاد شوهرمم کمک اونا نمیکنه عوضش مامان خودم خیلی کمک میکنه ۲ تا النگو داده واسم یلدایی ۲ تا تو عروسیمون داد سکه گرفته واسه تولدم لباس میگیره واسه من خرج مخارج زندگیمون خیلی کمک میکنه شوهرمم کار میکنه پسنداز میکنیم 

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

الهی بگردمب منم روز زن هیچب نداد فقط تبریکخیلی غم دارم واقعا

تازه عروسی یکم داغ و جوگیر هستی درهرصورت. منظور بد نمیگما. 

گاهی مردا بلدنیستن نمیفهمن یادشون میره یچیزایی رو باید یادشون داد. گاهی دغدغه کارو چکو ....

ماام دیروز رفتیم واسه مامانش کادو گرفتیم. بعد مشنگ تبریک ب من نگف ازونورم نگف خب واسه مامانتم نمیخوای چیزی بگیری. 😄😐خب میشناسمش خنگه . نفهمه گاهی. از قصد نبوده. شب تو خونه بهش پیام دادم . صبح دیدم پیام ک من حواسم نبودو میدونی خنگم گاهی و...سرم شلوغ بودو...

parasoo1989@
خب شما قضیتون فرق داره کلا رسم ندارید

ما نداریم ولی خانواده شوهرم رسم دارن و خیلی از فامیلاشون هم انجام میدن ولی من مهم نیست برام ، هدیه زوری به دل آدم نمیشینه.اگه کسی نخواد بده نمی تونی زوری بکنی ازش که 

سر فرصت یادش بده ، تا اون موقع هم حواست باشه این چیزا بده بستونه ، معمولا یه مناسبت اون میده ، یکی شما . هر وقت اون نداد شما هم بهش نده مثلا دیروز روز زن بود دو هفته دیگه روز مرده . اون نداد شما هم نده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم