2777
2789

دیگه اگه محکم باشه خیلی آره

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب این بچه ی داداشم محکم گوشی کشید خورد به دندانم الان لق شده اخه دندان اسیاب هس

دندان آسیاب فکر نکنم با ضربه متوسط لق بشه!

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

واقعان پس چرا حس دندانم لقه💔😭🥺بخدا درد میکنه موندم لق شده یانه

برو دندون پزشکی گلم

دندان آسیاب نه 

وای من ۱۶ساله بودم بچه های مدرسه هلم دادن 

دندون جلو شل شد عفونت کرد رفتم جراحی کردم پشت دندونم بست زد الان فقط رنگش یه خورده تغییر کرده 

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است 
دندان آسیاب نه وای من ۱۶ساله بودم بچه های مدرسه هلم دادن دندون جلو شل شد عفونت کرد رفتم جراحی کردم پ ...

ومنتها یه دندان دیگم هم خورد دندان پیشن مرکزی بنظرت این دندان هم لق شده؟