2777
2789

دوستان نگید ارشد مهم نیست شغل مهمه...

من شغل دارم و از شغلم راضیم

اما ادامه تحصیل رو کلا و ذاتا دوست دارم...یعنی محیط دانشگاه و پژوهش و کتابخونه  کلا بم آرامش می ده و عاشق کتاب خوندنم

شاید بیست درصد هم بخاطر وجهش باشه که بخوام دکترا بگیرم بقیشم بخاطر عشق به همون چیزی که گفتم اصلا هم دنبال هیئت علمی و این حرفا نیستم 

اما چیزی که باعث میشه بی خیالش شم ...اینه که یه فکر فلسفی  مدام تو گوشم میگه اگه درس بخونی فرصت زندگی کردن در کنار عزیزانت رو تو این دنیای کوتاه از دست میدی...

چون به هر حال درگیری های خاص خودشو داره و زمانبره...

علاوه بر زندگی کردن ...کمک کردن به اقوام درجه یک و حتی آدمای دورتر 

با خودم میگم اگه من بتونم حتی به یک نفر تو این دنیا کمک بیشتری کرده باشم بهتره یا درس بخونم...

درس خوندن من هیچی به این دنیای تهی اضافه نمی کنه...اما کمک کردنم می تونه حتی شده یه لبخند به این دنیا اضافه کنه

میتونی با برنامه هم به درس برسی هم زندگی کن

خیلی ها هستن عزیزم الان دارن ارشد و دکتری میخونن شاغلم هستن زندگی هم میکنن

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میتونی با برنامه هم به درس برسی هم زندگی کنخیلی ها هستن عزیزم الان دارن ارشد و دکتری میخونن شاغلم هس ...

من دیگه بیشتر از این نمی‌رسم واقعا 

دو تا بچه کوچیک دارم همسر داری خانه داری بچه داری شغل درس...

تعادلنه اونقدر درس بخون که غرق خودت بشی و هیچی نفهمینه ول کن که خودت حسرت بکشی

واقعا دیگه جای تعادلی نیست...من یه وقت خالی کوچیکی دارم که اونم بتونم درس بخونم اونم بخونم دیگه می خونم ...و قطعا دانشگاه برتر می خوام و به کمتر قانع نیستم

دیگه جای خالی ای نمی مونه 

واقعا دیگه جای تعادلی نیست...من یه وقت خالی کوچیکی دارم که اونم بتونم درس بخونم اونم بخونم دیگه می خ ...

می‌تونی یه مدت با تماس تلفنی هفتگی جویای احوالشون باشی

تابستون ها هم که وقت آزاد تری داری

درسته دنیا کوتاهه ولی دنبال علم رفتن هم خودش یکی از اهداف دنیاست