2777
2789

قلب رقه رو تعریفش زیاد شنیدم میخوام برم سینما ببینم ان شاالله

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا اثر خوب میذاره عزیزماگر ببینین متوجه میشین

دبدم... تا شب کلافه بودم....

کم بدبختی داریم با اخبار و فیلم بد دورمون پر کردن....

اتفاقا چند وقته کمدی میبینم کلی هم میخندم و شادم😅

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 
خدابه دادمون برسه فصل هفتش.بهتاشم نیست.۲۴ قسمته..معلوم نیس چی قراره ب خوردمون بده

دقیقا 

ولی بهتاش خیلی خوب بود تو سریال پایتخت من فقط اونو نگاه میکردمو میخندیدم ولی الان دیگه نیست و سارا و نیکاهم نیستنو بابا پنجعلی هم نیست اصلا این فیلم یعنی چجوری درستش کردن بدون اینا که خوب نیست

چمران، منصور، این اصلا....بابا چارتا فیلم با محتوا آموزنده ببین.چیه این جنگ و خون ریزی ..... رو روحی ...

والا

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

دبدم... تا شب کلافه بودم....کم بدبختی داریم با اخبار و فیلم بد دورمون پر کردن....اتفاقا چند وقته کمد ...

کسی پر نکرده دورتونو عزیزم

سینما کلی فیلم رو پرده داره

شما همون کمدی ها رو ببینید

من بعد دیدن فیلمهای حماسی خیلی چیزها دستگیرم میشه.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
دقیقا ولی بهتاش خیلی خوب بود تو سریال پایتخت من فقط اونو نگاه میکردمو میخندیدم ولی الان دیگه نیست و ...

اره واقعا نبود بهرام افشاری خیلی زیاد ب چشم میاد

پنجعلی و بهبود و سارا و نیکا خیلی ب چشم نیومدن

قلب رقه رو دیدین؟چطوره؟

من شنیدم خیلی قشنگه