2777
2789

سلام دوستان من بچم ۱۰ ماهشه از ۲ ماهگی متوجه سینه ش خس خس داره خیلی کترای متخصص زیاد بردم همه گفتن آلرژی داره  یکی بهم کلینک آلرژی تهران دکتر یعقوب قاسمی رو معرفی کرد 

میخام بدونم کسی رفته پیشش یعنی من بچم ۱۰ ماهشه درمان میشه اونجا چیکار میکنن واکسن میزن تست میگیرن چیکار میگیرن خواهشا هرکی رفته بگه خیلی نیاز دارم میخام بدونم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آلرژی داشت بچت مشکلش چی بود

آره وهار ماهگی گفتن ب پروتئین گاوی حساسیت دارع شیر خشک مخصوص خورد بهتر شد قط کردم پیدا نمیشد 

الان دوسالشه از یک سالگی بدنش هی بیرون میریزه و خشک و زبر شده میخارونه تموم تنشو میکنه آبریزش بینی داره سرماخوردگی طولانی 

چند تا دکتر بردم تو کرج اما اصلا خوب نبود 

این دکتر فوق العاده بود کسی معرفی کرد فردا هم نوبت داره تست بگیره 

یکم جدیه و سه ساعت معطلی داره اما داروهاش اب رو اتیش بود 

دکتر کجاست کدوم منطقه من جنوب تهرانم

ببین من از کرج رفتم 

خیابان دولت بود از رو بلد رفتیم 

تلفنش گویاس نوبتا خیلی دیره 

من دکتر دکتر زدم محمد نبوی الرژی تهران تا ی نوبت خالی گرفتم 

چند بار زدم تا یه نوبت اومد ۱۲شب بزن 

۱۲تا ۲تلفن رو منشی جواب میده بقیه گویا 

۳۰۰ویزیته ۲۵۰۰تست

یک هفته قبل تست نباید داروهای ضد حساسیت و سرماخوردگی خورده باشه وگرن میگه برو یه هفته دیگه