2777
2789
توام یادت باشه سری بعد با اسم فضول سایت عضو شیچون هرکی تو این تاپیک یه کامنت گذاشت داری ریپلایش میکن ...

چون دقیقا ب اسم راهنمایی گند میزنید ب افکار و روان بقیه و نمیدونید چی بگید تخیلاتتونو ب اسم راهنمایی تحمیل میکنید ... هرکسی خودش میدونه طرف مقابلش چن مرده حلاجه و دوستای طرفش کی ان و چی ان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون دقیقا ب اسم راهنمایی گند میزنید ب افکار و روان بقیه و نمیدونید چی بگید تخیلاتتونو ب اسم راهنمایی ...

به تو چههههه اخههههه؟؟؟ مردم شوهرت نیستن ک واسه کامنتشون تعیین تکلیف هی داری میکنی

چقدر رو مخ و نچسبی

چون دقیقا ب اسم راهنمایی گند میزنید ب افکار و روان بقیه و نمیدونید چی بگید تخیلاتتونو ب اسم راهنمایی ...

فعلا که تو داری نظراتتو تحمیل میکنی و عقایدتو فرو میکنی تو حلق بقیه

بابا به تو چه اخه؟؟؟ استارتر خودش عقل و شعور داره میدونه چه تصمیمی بگیره تو چیکارشی؟ وکیل مدافع کامنت و نظرات مردمی؟؟

تو عزیزم برو دو دستی بچسب به شوهرت یه جی پی اس هم بهش وصل کن خیالت راحت بشه 

دیگه تو کار مردم دخالت نکن که کی چی داره میگه و کی چه تصمیمی میخواد بگیره

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
فعلا که تو داری نظراتتو تحمیل میکنی و عقایدتو فرو میکنی تو حلق بقیهبابا به تو چه اخه؟؟؟ استارتر خودش ...

وقتی عمقِ حرف کسیو متوجه نمیشی چرا الکی میپری ب طرف؟ مگه من گفتم بره کنترلش کنه یا تحت نظرش بگیره؟ حرف من این بود اگه دوستاش سالمن مشکلی نداره اگر نه یجوری نظرشو ب طرفش بگه

وقتی عمقِ حرف کسیو متوجه نمیشی چرا الکی میپری ب طرف؟ مگه من گفتم بره کنترلش کنه یا تحت نظرش بگیره؟ ح ...

اصلا به من ربطی نداره حرف تو چی بود اون نظر خودته

من نظر خودمو میدم نظرمم به کسی ربطی نداره 

کسیم حق نداره برا من تعیین تکلیف کنه که چی بگم یا چی نگم

تو حق نداری هی مردم رو بازخواست کنی بابت نظراتشون که با تو متفاوته

ما دوست نداریم عملکردمون مثل تو باشه، ناراحتی میتونی نخونی ... دیگم منو ریپلای نکن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
زیر 18 سالی قطعا یا زیر 20 ...توام ریپ نزن دیگه حوصله جواب دادن ب تینیجرا رو ندارم

خب خداروشکر از هر نظر کلا مشکل داری   من 26 سالمه یکم رو خودت کار کن انقدر به همه نپری 

بای بای

وقتی عمقِ حرف کسیو متوجه نمیشی چرا الکی میپری ب طرف؟ مگه من گفتم بره کنترلش کنه یا تحت نظرش بگیره؟ ح ...

هرکسی اندازه برداشت و تجربه خودش نظر میده ، استارتر هم هرکاری خودش بخواد انجام میده ۹۹٪ مواقع اصلا کار به نظرات ندارن! شما بهتره درگیر نشید و اعصاب خودتون رو بهم نریزید .

هرکسی یه نظری داره نمیشه که یقه هر نظر مخالفی رو گرفت!

انرژیتون رو‌صرف پیشرفت و موفقیت زندگیتون کنید نه ایجاد و ادامه تنش!!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••