2777
2789
عنوان

باورم نمیشه بیشتر از نصف بارداریم گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 115 پست
خدارحم کرده پس

اره چون بچه اولم ۶ماهش بودفکرکردم بخاطرزایمان پریودنمیشم 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😞😞دلم برا اون طفلک کباب شد..چطور دلت میاد اخه

دست خودم نیست 

چقدر دعا کردم قلبش تشکیل نشه و نشد گفتن احامال تشکیل فقط ۱۰ درصده تو شرایط تو دو هفته بعد تکرار کن

تکرار کردم و ضربان نامنظم داشت گفتن قلب تشکیل شده ولی احتمال سقط بالاس ده روز دیگه تکرار کن

علایمم هم از بین رفته فک کنم واقعا دارم سقط میکنم ولی لکه بینی و... ندارم 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
انشالله سلامت بیاد بغلت عزیزم❤️🌿🙏

قربونت برم عزیزم💚

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
خوشبحالت ک اینقدر ذوقشو داریمن متنفرم ازشو ب اجبار شوهرم باردارشدمچون بچه میخواد

عزیزم...درسته بعضیا هستن حوصله بچه رو ندارن 

انشاالله دنیا ک اومد نظرت عوض میشه عزیزم 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
من هیچوقت حسی به بچه نداشتم جز مسئولیت و اذیتی ولی خب خوشحالم برات ان شالله سالم بگیری بعلت

من عاشق بچم 

ممنونم گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من دومی روتا۵ماه نمیدونستم باردارم فکرکن چکاب وازمایش انتی هم نرفتم 😆😅

واییی من ماه پنج اوج ویارم بوددد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دیگه شهامت دوباره باردار شدن رو ندارم به شدت از حاملگی و زایمان دوباره میترسم🥲

الهی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یادمه باردار که بودم همه میگفتن دوسش داری؟ من میگفتم آره...ولی یجورایی دروغ میگفتم...اون حس من ان ...

ای خوداااااا قربون خودتو بچتتت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسم انتخاب کردی؟ 😍

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!
عزیزم من دومی روتا۵ماه نمیدونستم باردارم فکرکن چکاب وازمایش انتی هم نرفتم 😆😅

اگه بگم  منم دومیو تا نزدیکای هفت ماه نمیدونستم باردارمو نه آنونالی دادم نه ان تی چی؟😄😄

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
واییی منم ۲۷ هفتم همش ذوق دیدنش رو دارم😍🥲یعنی این نی نی کوچولو من چ شکلیه 😍چند هفته اییی اسی

وای منم روزی صدبار لباساشو میبینم میگم ینی اینا تو تنش چیجوری میشه🥺

۲۵

1
5
10
15
20
25
30
35
40