چون میخواد تو آب نمک داشته باشتت. هیچ کاری برات نکنه حتی وقت و توجه هم نذاره ولی همچنان هرچتد وقت یه بار یه علامتی بده که فکر کنی ازت خوشش میاد. با این کار ناخودآگاه ذهنت درگیرش میشه و خیال میکنی عاشقشی.
چاره؟ یه با منطقی شو و کلا از همه جا بلاکش کن. اینجور آدما پروانه توی قلب نیست انگل توی ذهنن.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
میدونم میگم هیچ وقت رابطه رو جدی نمیکنه مگه اینکه قصد داشته باشه دقیقا همون روز یه سواستفاده ای بکنه و فرداش باز گم شه. یه روانشناسی تو اینستا خوب توضیح میداد... میگفت این جور آدما انگار دونه میریزن کفترا رو جمع کنن اما جلدشون نمیکنن و نگهشون نمیدارن که حداقل تکلیف مشخص باشه. متاسفانه خیلی خیلیم زیادن تو همین سایت بگرد هزاران تاپیک مشابه مال خودت پیدا میکنی
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.