2777
2789
عنوان

پسره تو دانشگاه بهم پیشنهاد داد

360 بازدید | 22 پست

امروز تو دانشگاه پسره گفت ازت خیلی خوشم میاد میتونیم باهم باشیم.

خیلی بد گفتم ن نمیشه چون میخام تمرکزم رو درسام باشه

بعد کلی اصرار گفت باشه پس مشکلی نیس.

خیلی ناراحتم بنظرتون دلشو شکستم؟

چطور باید جوابشو میدادم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیازی به انقد خشونت نبود،میتونستی بگی من فعلا قصد اینو ندارم وارد رابطه بشمحالا به هر دلیلی

خب حالا اگر بخواد جوابی بده که بیشتر باهم آشنا بشن چی بگه که نه زشت باشه نه جوری که انگار منتظر بوده 

یه جواب خوب و سرسنگین و محترمانه چی باید داد ؟

اگر واقعا طرفو نمیخواین خیلی کوتاه و مختصر و مفید :

شما خیلی خوبی ولی تایپ من نیستی 

هم از طرف تعریف کردی هم خیلی محترمانه ردش کردی 

یا اگر هم میخوای با یک لبخند ملیح گوش کن ببین چی داره برای گفتن. بعد مثلا بگو باید بیشتر آشنا بشیم یا از اینجور جملات بلاتکلیفی که با خودشم نگه چه زود اوکی داد

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

خب حالا اگر بخواد جوابی بده که بیشتر باهم آشنا بشن چی بگه که نه زشت باشه نه جوری که انگار منتظر بوده ...

خب من چون با کسی تو رابطه نبودم تاحالا،هرکی بهم درخواست میده

اول میگم من فعلا قصد وارد شدن تو رابطه رو ندارم

اگرم اصرار کرد میگم از رابطه های بی هدف خوشم نمیاد،و تاالانم تو هیچ رابطه ای نبودم

هم از نظر سنی و هم از نظر پیشرفت فک میکنم زوده،من فعلا اهداف دیگه ای دارم،و اینجور روابط مرحله اخره برام

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
خب من چون با کسی تو رابطه نبودم تاحالا،هرکی بهم درخواست میدهاول میگم من فعلا قصد وارد شدن تو رابطه ر ...

خب بعد اگر گفت باشه و رفت چی

من منظورم اینه که نظرم مثبته ولی نمی‌خوام یه جوری بگم که فکر کنه منتظرش بودم یه جوری بگم که هم بیشتر آشنا بشیم هم‌ زشت نباشه😂

خب بعد اگر گفت باشه و رفت چیمن منظورم اینه که نظرم مثبته ولی نمی‌خوام یه جوری بگم که فکر کنه منتظرش ...

اهاا،با دست پس بزنی، با پا پیش بکشی😂

خب میتونی وقتی اصرار کرد میتونی بگی من از رابطه های بی هدف خوشم نمیاد،و من از شما شناختی ندارم..

بعد اون قطعا یچی میگه ک ی مدت صحبت کنین و بشناسیش

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
آفرین همینو می‌گفتمم😂😂😂

😂

بعد اگه حالا مثلا اگه تو چت بود خواستی خیلی سرسنگین باشی،حرف عاشقانه زد میتونی بگی برا این حرفا زوده فعلا😂

یا مثلا اگه همکلاسیت بود میتونی بگی ترجیح میدم صحبتامون در حد درس و دانشگاه باشه،من حریم خودم خط قرمر دارم🤪

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗