2777
2789
عنوان

چطوری بفهمیم شوهرمون

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 41 پست
پس چرا اینجا سوال کردی خداروشکر که دوست داره😍

مرسی عزیزم 🥰💓واقعا خداروشکر 

من یکم حساسم فکر و خیال الکی میکنم گاهی

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

شوهرم منو دوس نداشت ولی گاهی اوقات که میرفت خرید میکرد برای منم چیپس یا بستنی میگرفت وقتی اینارو میگ ...

الهی بگردم چرا رفت عزیزم ؟؟؟اگه ناراحت نمیشی جواب بده می‌دونی منو شوهرم خیلی سختی کشیدیم همش خودمون دوتا بودیم بخاطر همینم از این کاراش حس دوست داشتن میگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هیچ وقت اینو از شوهرم نمیخوام‌و‌نمیگم چون تو زندگی مشترک من و تو نداریم همه چی. مال خانوادست

من جدی که بهش نگفتم بزن به نام من من خواستم امتحانش کنم فقط چطوری وقتی میگه برا تو کار میکنم باید نیتش رو هم ثابت کنه دیگع شاید دوسال دیکه ۱۰ سال دیگه به مشکل خوردیم جدا شدیم یا خدای نکرده یه اتفاق بدی افتاد همه تلاش های که کرده می مونه برا خودش یا بچه هاش  پس در نتیجه برا من نیست اگه اینو میگه باید نیتش رو ثابت کنه

الهی بگردم چرا رفت عزیزم ؟؟؟اگه ناراحت نمیشی جواب بده می‌دونی منو شوهرم خیلی سختی کشیدیم همش خودمون ...

انشاالله که زندگیتون پایدار باشه و عاقبت بخیر بشین 

من مریض بودم منو نخواست 

انشاالله که زندگیتون پایدار باشه و عاقبت بخیر بشین من مریض بودم منو نخواست

مردا ۹۰ درصدشون بی معرفت هستن من یه همسایه داشتیم زنه مریص یود رو به موت مرده می دونست اخرش رفتنی هست حتی صبر نکرد رفت زن صیغه کرد اورد جلو چشم زنه اونم زیاد نموند دق کرد زود تر رفت یا دایی خودم زن دایم یه ساله سکته کرده تو کما هست روز های اول ماه های اول دایم گریه میکرد چیزیش بشع ما زندگیمون سیاه میشه فلان میشه از غصه فشار خون گرفت ولی بعد گذشت یه سال و مریض داری خسته شده میگه کاش خدا زود تر تکلیفش رو مشخص کنه کاش همون اول یا سالم میشد یا می رفت اینجوری تو کما نمی رفت پس در  در نتیجه متوجه شدم همه مردان ی‌معرفت هستند عزیزم تو هم زیاد خودتو اذیت نکن همه مردا تو وجودشون یه بی‌معرفتی وجود داره ربطی هم به دوست داشتن و نداشتن نداره

مردا ۹۰ درصدشون بی معرفت هستن من یه همسایه داشتیم زنه مریص یود رو به موت مرده می دونست اخرش رفتنی هس ...

اره اون خودش هزارتا عیب داشت مثلا اعتیاد داشت و خیلی چیزای دیگه .....و تنها ویژگیه خوبش این بود که از لحاظ مالی اوکی بود تو رفاه زندگی میکردم و این رفاه برای من خوب بود 

منم بیماریم سخت نبود با ی عمل ساده خوب میشدم اما اون هزارتا تهمت میزد بخاطر اون بیماری بهم تهمت خراب بودن 😔

اره اون خودش هزارتا عیب داشت مثلا اعتیاد داشت و خیلی چیزای دیگه .....و تنها ویژگیه خوبش این بود که ا ...

ووای عزیزم چقدر ناراحت شدم اون بی‌معرفت نبود بیشتر بیشعور بود تو خودتو به خاطر یه بیشعور این همه آزار نده کلاً مردا ارزشی ندارند به خاطر اونا خودتو آزار بدی

ووای عزیزم چقدر ناراحت شدم اون بی‌معرفت نبود بیشتر بیشعور بود تو خودتو به خاطر یه بیشعور این همه آزا ...

ادم زندگی کنی نبود ذره ای عقل و منطق نداشت 

ادم تحصیل کرده ای بود 

اون بیماری که من داشتم داداش خودشم داشت ولی به ناحق به من تهمت بد بودن میزد 

ادم زندگی کنی نبود ذره ای عقل و منطق نداشت ادم تحصیل کرده ای بود اون بیماری که من داشتم داداش خودشم ...

عزیز دلم مگه نگفتی معتاد بود خب همونه دیگه آدم معتاد مغزش هم معتاده و از کار افتاده اگه اون شعور ر داشت معتاد نبود پس به خاطر اون خودتو این همه اذیت نکن

[QUOTE=365413032]عزیز دلم مگه نگفتی معتاد بود خب همونه دیگه آدم معتاد مغزش هم معتاده و از کار افتاده اگه اون شعور ر د ...[/QUOTE

میدونم که ادم درستی نبود ویژگیهای بدش زیاد بودن 

اما دوسش داشتم و همش میگم کاش جدا نمیشدم شاید زندگیم درست میشد