2777
2789
عنوان

چطوری بفهمیم شوهرمون

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی‌دونم شاید دید من به زندگی خوشبینانه باشه ولی من شوهرم می‌ره خرید می‌دونه عاشق بستنیم موقع برگشت ...

چقدر قشنگ 💓

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

به قول شوهرم به خاطر کی صبح تا شب داریم سگ دو میزنیم

من شوهرم همینو میگه میگم برا خودت 😐ماشین خونه خریدی به اسم کیه؟اگه زدی به نام من بعد حرف بزن میگه منو تو داریم میگم اگه نداریم بزن به نام من دیگه منو تو نداریم میگه اینجوری فکر میکنی هیچی دیگه😐😐

در طول روز بهت زنگ بزنه احوالتو بگیره 

اولویت زندگی تو باشی 

بخاطر بقیه برا زندگیتون حاشیه درست نکنه 

پولی داشته باشه براتون خسیس بازی درنیاره 

مریض بتشین کنارتون باشه وکمک حالتون 

وقتی غذا درست کنی بوست کنه وتشکر 

من همسرم همه این کاررو میکنه دوست داشتنش برام مشخص شده همینا باعث شد بفهمم دوسم داره

من شوهرم همینو میگه میگم برا خودت 😐ماشین خونه خریدی به اسم کیه؟اگه زدی به نام من بعد حرف بزن میگه م ...

🤣🤣🤣

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

من شوهرم همینو میگه میگم برا خودت 😐ماشین خونه خریدی به اسم کیه؟اگه زدی به نام من بعد حرف بزن میگه م ...

من هیچ وقت اینو از شوهرم نمیخوام‌و‌نمیگم چون تو زندگی مشترک من و تو نداریم همه چی. مال خانوادست

بازم به قول شوهرم: به خاطر تو از زمان مجردیم کار کردم که بعد ازدواج همسرم در ارامش باشه

جوهره مرد کاره ....هر مردی ک کار کنه دلیل بر این نمیشه ک عاشقته...همسر من ازلحاظ مالی کم و کسری نمیزاره برامون واقعا...ولی خانوادشو به من ترجیح میده و اولدیت اولش نیستم ...منم اسمشو عشق نمیزارم

پس دوستت نداره تو ی وسیله هستی برای رسیدن به خواسته هاش

مرسی😐

ولی دوسم داره خیلیم دلسوزه فقط من شکاکم 

نمی‌دونم شاید دید من به زندگی خوشبینانه باشه ولی من شوهرم می‌ره خرید می‌دونه عاشق بستنیم موقع برگشت ...

شوهرم منو دوس نداشت ولی گاهی اوقات که میرفت خرید میکرد برای منم چیپس یا بستنی میگرفت وقتی اینارو میگرفت من فک میکردم که براش مهمم و دوسم داره .....

ولی اخرش رفت پشت سرش نگاه نکرد