2777
2789
عنوان

خانم هایی ک بیمه دارن بیان تامین اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 78 پست
بله 8,995,000 ریال پرداخت میکنم

برو عوض کن حتما اینجوری فقط داری حق بازنشستگی میدی 

درمانی نداری که

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم فرق خاصی ندارهچرا انقد خودتو اذیت میکنی😅نهایتش ماه بعد میری پول بریزی درستش میکنیمهم اینه ساب ...

میدونی رو این جور مساعل 

مثل بیمه و چ ماشین چ خودم

یا مثلا چک و وام و قسط و ......

خیلییی سخت گیرم 

مثلا 1 ام قسط دارم راس ساعت قسطم رو واریز میکنم یا حتی گاها پیش اومده روز قبلش

کاربری دست من و دوستمه

نگاه کن من مشاغل آزادم هیچ اتفاقی نیفتاده اگرمشکلی داشت بابام درستش می‌کرد چون خودش اصرار داشت بیمه ...

خیله خب پس خیالم راحت باشه ممنونم عزیزم

شوهرم و برادرم هم مشاغل ازاد هستن

کاربری دست من و دوستمه

میدونی رو این جور مساعل مثل بیمه و چ ماشین چ خودمیا مثلا چک و وام و قسط و ......خیلییی سخت گیرم مثلا ...

اگر مشاغل آزادی ولش کن 

مشکلی پیش نمیاد

توصیح دادم گفتم بابام این بیمه درست کرده 

اگر بیمه زنان خانه دار بهتر بود صد درصد اونو انتخاب میکرد

برو عوض کن حتما اینجوری فقط داری حق بازنشستگی میدی درمانی نداری که

درمانم با بیمه ی شوهرمه 

فعلا فقط بازنشتگی یا همون حقوق بگیری دارم رد میکنم

تازه ۲۰ سالمه

یکم دست بالم بازتر شد 18 درصد میریزم بادرمان

کاربری دست من و دوستمه

میدونی رو این جور مساعل مثل بیمه و چ ماشین چ خودمیا مثلا چک و وام و قسط و ......خیلییی سخت گیرم مثلا ...

کار خوبی میکنی 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
درمانم با بیمه ی شوهرمه فعلا فقط بازنشتگی یا همون حقوق بگیری دارم رد میکنمتازه ۲۰ سالمهیکم دست بالم ...

ان شاالله گلم ...برو ۱۸ درصد کن که حقوقت بالاتر بره 

زنان خانه دار یا روستایی بکن 

خیله خب خداروشکر

نه برای ایشون خوب نیست 

الان اگه بازنشست بشه مثلا ۲ میلیون میکیره صرفی نداره

نه برای ایشون خوب نیست الان اگه بازنشست بشه مثلا ۲ میلیون میکیره صرفی نداره

چرا ۲ میلیون بگیرم عزیزم

من حقوق کامل رو میگیرم ولی بدون ازکارافتادگی و .....

کاربری دست من و دوستمه